AK Parti Adayı Koca Bolvadinli Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Adayı Koca Bolvadinli Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Koca, partisinin Bolvadin İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılarak partinin kuruluşundan bu güne kadar görev yapmış ve yapm...

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Koca, partisinin Bolvadin İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılarak partinin kuruluşundan bu güne kadar görev yapmış ve yapmaya devam eden teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını Bolvadin ilçesinde sürdüren Koca, ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Kahvaltı programında konuşan Milletvekili adayı Mehmet Koca, AK Parti’nin geniş ve düzenli bir teşkilat yapısına sahip olduğunu vurguladı. Teşkilatlardaki birliktelik ve canlılığın kendilerine olumlu yansıdığını belirten Koca, 1 Kasım seçimlerinde halkın iradesiyle yeniden tek başına iktidarın sahibi millet olacağını vurguladı. Buradaki meselenin parti meselesi olmadığını vurgulayan Koca, meselenin tamamen vatan ve meselesi olduğunu ifade etti. Koca, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İlçe başkanlığımız tarafından güzel bir program düzenlendi. Bu programa katılmaktan büyük mutluluk duydum. Sizlerde ülke gündemini yakından takip ediyorsunuz. İlçe başkanımız Halil İbrahim Beyin söylediği gibi ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oynanmasına müsaade etmeyeceğiz. Buradaki meselenin parti meselesi değil, tamamen vatan ve millet meselesidir. Bu İslam dünyasının meselesidir. 1 Kasım seçimleri bu nedenle büyük önem arz etmektedir. Sizlerin desteği ve duası ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Türkiye gelişirse, Afyonkarahisar’ın da gelişeceğini belirten Koca, “Siz Bolvadin’e, Afyon’a, Türkiye yapılanları görüyorsunuz. Türkiye güzel olursa Türkiye gelişirse, Türkiye huzurlu olursa Afyon gelişir ve huzurlu olur. Afyon gelişir ve huzurlu olursa Bolvadin gelişir, Bolvadin güzel olur ve Bolvadin huzurlu olur. Mesela ben Bolvadin’de yaşayan zengin biri olsam ama ülkede huzur olmasa, anarşi olsa, işgal altında olsak zenginlik ne yazar. Dolayısıyla bayrağımızı dik tutacağız. Bayrağı indirmeyeceğiz, ezanı susturmayacağız, gayri safi milli hasılamızı 15 bin dolara çıkacağız. Bolvadin’de bu geminin içinde olduğu için daha güzel, daha iyi, daha ferah olacak. Tüm Afyonlu milletvekilli adaylarımla, kardeşlerimle birlikte Bolvadin’in 5 milletvekili adayı var. Nasip olursa Bolvadin’in 5 milletvekili olacak” diyerek konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.