AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven:

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven:

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti’nin işinin çalışmak olduğunu belirterek “Biz çalışmaktan sağa sola bakmaya fırsatımız olmuyor. Böyle şeylerle dedikodu yapmaya fırsatı...

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti’nin işinin çalışmak olduğunu belirterek “Biz çalışmaktan sağa sola bakmaya fırsatımız olmuyor. Böyle şeylerle dedikodu yapmaya fırsatımız yok” dedi.

Yurdunuseven’e basın toplantısında İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken eşlik etti. Tüm İslam aleminin Miraç kandilini kutlayarak konuşmasına başlayan İl Başkanı Yurdunuseven, “Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği Miraç gecesi, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bu mübarek gecede yapılacak dualar, dünyada barışın sağlanması, başta ülkemizde ve bütün dünyada refahın artması, manevi ve kültürel değerlerimizin muhafazası, bütün insanlığın selameti, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artması için olmalıdır. Bu gece idrak edilecek Miraç Kandilini tebrik eder, bu anlamlı gecenin tüm İslam Alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

AK Parti’nin işinin dedikodu değil çalışmak olduğun vurgulayan İl Başkanı Yurdunuseven konuşmasına şöyle devam etti:

“Haftalık basın toplantısı yapma geleneğini bildiğiniz gibi Afyonkarahisar’da AK Parti çıkardı. Haftalık basın toplantılarının amacı da partinin yaptığı çalışmalar değerlendirilir. Geçen hafta neler yapıldığı konusunda halkımıza bilgi vermek için yapılan toplantılardır. Biz de her hafta öncelikle yaptığımız çalışmaların değerlendirmesini yapıyoruz. Sayın Başbakanımızın bize de talimatı var; ‘Kesinlikle dedikodu yapmayacaksınız gideceksiniz memleketinize işinizi yapacaksınız. AK Parti’nin işi çalışmaktır’ dedi. Biz çalışmaktan sağa sola bakmaya fırsatımız olmuyor. Böyle şeylerle dedikodu yapmaya fırsatımız yok. Toplantının amacının da iyi bilinmesi lazım. Toplantılar geçen haftanın özetidir. Birkaç siyasi söylem sonrasında bitirilen bir şeydir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.