AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’den Sağduyu Çağrısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’den Sağduyu Çağrısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yaklaşan 7 Haziran seçimlerinde sağduyu çağrısında bulunarak, “Özellikle Doğu ve Güneydoğu’da provokasyonlar var, halkımız sağduyulu ve sağduyu...

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yaklaşan 7 Haziran seçimlerinde sağduyu çağrısında bulunarak, “Özellikle Doğu ve Güneydoğu’da provokasyonlar var, halkımız sağduyulu ve sağduyulu olmaya da devam edecektir” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen yerel ve ülke gündeminin değerlendirildiği toplantıya bu hafta da devam edildi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Yurdunuseven, kentte AK Parti teşkilatlarının tamamının seçimlere bütün hızıyla hazırlandığını kaydederek, milletvekili adaylarının da kentin dört bir tarafından seçim çalışmaları yaptıklarını vurguladı. 7 Haziran AK Parti İl Teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde hazırlandıklarını belirten Başkan Yurdunuseven, “İnşallah 7 Haziran ve sonrasında da bu birlikteliğimiz devam edecek” dedi.

Yapılan faaliyetleri aktardıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Yurdunuseven bir gazetecinin, “Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin bazı yerlerinde AK Parti’ye karşı saldırılar ve saldırı girişimleri oldu, bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu yanıtlayarak, “Biz en başından beri yani seçim çalışmalarına başlamadan önce bütün siyasi partilere ve medya organlarına ziyaretlerde bulunduk. Ziyaretlerimizde diğer partilerle siyasi rakip, medya organları ile ortak çalışacağımızı belirttik. Parti ziyaretlerimizde, ayrıca dedik ki, 7 Haziran’a kadar inşallah kavgasız, dövüşsüz, kazasız, belasız bir seçim olsun. Hep de duamız bu yönde. Sadece Afyonkarahisar için değil, bütün Türkiye için aynı duayı yapıyoruz. Biz bazı şeyleri provokasyon olarak görüyoruz, özellikle Doğu ve Güneydoğu’da bu tür provokasyonlar var. Halkımız sağduyulu ve sağduyulu olmaya da devam edecektir. Bu tür konulara mahal vermeyecektir. 7 Haziranı da inşallah sıkıntısız atlatacağız” diye konuştu.

Gerçekleştirilen toplantı, Başkan Yurdunuseven’in basın mensuplarının sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi. Toplantıya ayrıca AK Parti Afyonkarahisar Hukuk ve Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu ile Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.