AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Haftalık Olağan Basın Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Haftalık Olağan Basın Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu, genel merkezden kendilerine erken seçimle ilgili her hangi bir talimat gelmediğini kaydetti.AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftal...

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu, genel merkezden kendilerine erken seçimle ilgili her hangi bir talimat gelmediğini kaydetti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık olağan basın toplantılarına bu hafta da devam etti. Toplantıda İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, toplantıda parti çalışmaları ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular. Parti çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler veren İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, Afyonkarahisar teşkilatının aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. AK Parti Afyonkarahisar milletvekillerinin düzenlenen iftar programlarına katıldıklarını belirten Ötken, “TBMM’de İsmet Yılmaz beyin Meclis Başkanlığına seçilmesinin ardından meclis çalışmaları başladı ve devam ediyor. Milletvekillerimiz meclisteki çalışmalarının akabinde ilimizde de çalışmalarına devam ediyorlar. Milletvekillerimiz teşkilatlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyorlar. Milletvekillerimiz ilçe ve beldelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir arala gelerek sohbet ediyorlar. Aynı zamanda Milletvekillerimiz iftar programlarına katılıyorlar. Burada vekillerimiz, vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinliyorlar” dedi.

“ÇALIŞKAN BİR TEŞKİLATA SAHİBİZ”

İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Hüseyin Tutumlu, gazetecilerin soruların üzerine erken seçim konusunda açıklamalarda bulunarak, erken seçimle ilgili çalışmalarının bulunmadığını söyledi. Tutumlu, “Bizler, teşkilat olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erken seçim gibi bir durum ya da talimat gelmedi. Çalışmalarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz. Fakat parti olarak 8 Haziran tarihi itibariyle tekrar çalışmalarımıza başladık. Bu bizim rutin çalışmalarımızın bir devamıdır. Özellikle erken seçim için bir uyarı ve çalışmaya yönelten talimat gelmedi” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.