AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Arcan Çamsoy:

AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Arcan Çamsoy:

AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Ahmet Arcan Çamsoy, milletvekili adaylarının belirleneceği temayül yoklaması sonrası oy kullanan ve kendisine destek olan tüm sendika, oda ve derneklere teşekkü...

AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Ahmet Arcan Çamsoy, milletvekili adaylarının belirleneceği temayül yoklaması sonrası oy kullanan ve kendisine destek olan tüm sendika, oda ve derneklere teşekkür etti.

Temayül yoklaması sonrası bazı STK’lara ziyarette bulunduktan sonra açıklama yapan Çamsoy, şunları söyledi;

“AK Parti tarafından STK bazında ikinci bir temayül yoklaması yapılarak aday görüşlerinin sorulması partimizin STK’lara verdiği önemi gözler önüne sermiştir. Partimiz bu oylama ile şehrimizdeki dernek, oda, sendika ve birliklerin görüşünü almıştır. Kuşku yok ki, AK Parti sivil toplum kuruluşları temayülü ile Ankara’mızın kılcal damarlarına kadar inerek, listelerde değerlendireceği isimleri belirlemeye çalışmaktadır. Partimiz tüm Türkiye çapında yaptığı bu oylamalarla tüm şehirlerin siyasal fotoğrafını çekmektedir. Bu oylama gerçekten çok önemlidir. Sivil toplum örgütleri bir şehrin en önemli dinamiklerinden biridir. Sivil inisiyatifin yönetime katılması bizi son derece mutlu etmiştir. Katılımın yüksek olması da bizler ve partimiz için ayrı bir şanstır. Bundan sonraki süreçte de inşallah sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ortak hareket edip, ’ortak akılla, ortak vicdanla’ sorunların üstesinden nasıl geleceğimizi gözler önüne sereceğiz. Ben bu vesile ile şahsıma destek olup, teveccühte bulunan tüm STK’lara şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.