Ak Parti Aydın Milletvekili Erdem Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan’ı Hedef Aldı

Ak Parti Aydın Milletvekili Erdem Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan’ı Hedef Aldı

Milletvekili genel seçimlerine yaklaşılırken, siyaset yine demokrasinin beşiği Aydın’da hareketlenmeye başladı. CHP Aydın İl Binasına asılan pankartlarla başlayan siyasi tartışmalar ve ısınan siyaset gündemi ile Aydınlı vekiller de gerek basın gerekse sos

- Milletvekili genel seçimlerine yaklaşılırken, siyaset yine demokrasinin beşiği Aydın’da hareketlenmeye başladı. CHP Aydın İl Binasına asılan pankartlarla başlayan siyasi tartışmalar ve ısınan siyaset gündemi ile Aydınlı vekiller de gerek basın gerekse sosyal medyadan atışmaya başladı. İlçe ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamalarla iktidara yüklenen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’a cevap AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’den geldi. Erdem yaptığı açıklamada Tezcan’a “Devletten yanı mısın yoksa terörden yan mı?” sorunsunu sordu.

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem yaptığı açıklamada “CHP Milletvekili Sayın Bülent Tezcan İncirliova ziyaretinde yaptığı açıklamada TBMM İçişleri Komisyonu'nda görüşülmekte olan iç güvenlik paketini ağır bir dille eleştirmiş. Ve ‘Bunun adı sivil bir darbedir’ demiş. Kamuoyunun yakınen bildiği gibi iç güvenlik paketi, son dönemde Suriye'nin Kobani Bölgesi'nin işgali üzerine çıkan olaylar ve iç karışıklık çıkarmak isteyenler sebebiyle hazırlandı. Bilindiği üzere bu olaylarda 40 vatandaşımız hayatını kaybetti ve kamuya ve özel şahıslara ait mallar mülkler yağmalandı veya yakıldı. Her türlü terörist eylemleri önlemek, eylemler karşısında devleti temsil eden polisin

ve diğer devlet görevlilerinin yetkilerinin kısıtlı olması sebebiyle önlem almakta yetersiz kalmasını önlemek amacıyla hazırlanmış bir değişiklik paketidir. Bu pakette örneğin molotof kokteyli bomba niteliği kazanacak; kamu veya özel mallara zarar verenlerden sebep oldukları zarar tazmin edilecek vs... Sayın Tezcan devletten yana mıdır yoksa terör örgütlerinden yana mıdır? Molotof kokteyli atıp her yeri yakan yıkanlardan yana mıdır yoksa masum vatandaşlardan yana mıdır? Türkiye'yi Suriye veya Irak gibi karıştırmak, iç savaş çıkarmak isteyenlerden yana mıdır yoksa bunu önlemek adına mücadele eden devletten yana mıdır? Sayın Tezcan, kurban eti dağıtmak için sokakta yürürken terör eylemcileri tarafından başı taşla ezilen gencin yanında mıdır yoksa mazlumların yanında mıdır? Sayın Tezcan teröristleri koruma ve kollama görevini mi üstlenmiştir? Sayın Tezcan konuştuklarını bir kez daha okusun. Hitabetin şehvetine kendini kaptırmış gidiyor.” İfadelerine yer verdi.

“İSPATSIZ DELİLSİZ MİLYAR DOLARLIK İDDİALARI SALLIYOR”

Açıklamasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın aynı zamanda hukukçu olmasına rağmen yaptığı açıklamalara şaştığını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Sn Tezcan ilçe örgütleri ziyaretlerinde desteksiz ve mesnetsiz açıklamalar yapıyor. Yaptığı açıklamada diyor ki ‘Türkiye İran'a 87 milyar dolarlık mal satacaktı. İran Dünya Ticaret kurallarına göre bunu almaya mecburdu. Bunlar (yani hükümet mensupları) 63 milyar dolar rüşvet alarak bunun karşılığında 87 milyar dolarlık ihracatımıza engel oldular’ Bu ne demek anlayan varsa beri gelsin. Sayın Tezcan bir hukukçu olarak bu açıklamaları nasıl yapıyor anlamak mümkün değil. İspatsız delilsiz milyar dolarlık iddiaları sallıyor gitsin. İran'ın paralarını savunmak Sayın Tezcan'a kaldı herhalde. Yoksa Sayın Tezcan İran'dan avukatlık vekaleti mi aldı? İran gibi bir ülke 87 milyar doların 63 milyar dolarını nasıl rüşvet verir? İranlılar bu kadar enayi mi? İran enayi mi 63 milyar doları gözardı etsin. Böyle saçmalıkları CHP Genel Başkan Yardımcısı nasıl konuşur anlamak mümkün değil. Sayın Tezcan bu iftiralarını ispatlamalıdır. Bu iftiraları ile ilgili delillerini ortaya koymalıdır. Aksi durumda müfteridir ve seviyesizce iftira atmaktadır” diyerek CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ı söylediklerini ispata davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.