AK Parti Aydın Milletvekili Ömen’den 23 Nisan mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili Ömen’den 23 Nisan mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Ömer Özmen, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 104. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı yayımladı. Özmen, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclis'teki tüm milletvekillerini, istiklal ve istikbal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.

“Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı 23 Nisan 1920, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek milletçe bağımsızlığımızı ve milli iradenin hakimiyetini dünyaya ilan ettiğimiz tarihtir” diyen AK Parti Aydın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Ömer Özmen 23 Nisan nedeniyle yayımladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

“Meclisimizin çatısı altında, ortak bir gaye etrafında birleşen aziz milletimiz, Büyük Zafere ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolda en önemli adımı atmıştır.

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclis'teki tüm milletvekillerini, istiklal ve istikbal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.

Bu düşüncelerle; maziden atiye uzanan şanlı tarihimizden aldığımız ilhamla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza daha müreffeh, huzurlu bir ülke bırakmak için, barış, adalet ve kardeşlik dolu bir dünya idealine de katkı sunacak Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda; bizler de var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.