AK Parti Çanakkale 6’ncı Olağan İl Kongresi yapıldı (1)

AK Parti Çanakkale 6’ncı Olağan İl Kongresi yapıldı (1)

AK Parti Çanakkale 6’ncı Olağan İl Kongresi Anafartalar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Kongreye Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.Anafartalar Kapalı Spor Salonu’nda yoklama, saygı duruşu ve İst...

AK Parti Çanakkale 6’ncı Olağan İl Kongresi Anafartalar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Kongreye Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

Anafartalar Kapalı Spor Salonu’nda yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan AK Parti Çanakkale 6’ncı Olağan Çanakkale İl Kongresi, faaliyet raporunun okunmasıyla devam etti. Kongrede, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ tek liste olarak seçimlere katıldı.

Kongreye Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ partililer katıldı.

Kongre konuşmalarının ardından partililere seslenen Başbakan Yıldırım, "Dün bildiğiniz gibi PKK, DEAŞ terör örgütlerini yok etmek için hava harekatıyla başladığımız ’Zeytin Dalı’ operasyonu bugün Mehmetçiğin karadan tepelerine binmesiyle devam ediyor. Bölgenin huzurunu, hudutlarını korumak için Afrin bölgesinde bulunan Mehmetçiği, kahraman askerlerimizi şehitler diyarı Çanakkale’den selamlıyorum. Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. 80 milyon Türk evladının duası ve desteği onlar ile beraber. Allah onlara yardım etsin, muvaffak etsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.