AK Parti Efeler Adayı Anketinde O İsim Yok

AK Parti Efeler Adayı Anketinde O İsim Yok

AK Parti Efeler başkan adayını belirlemek için yaptırdığı ankette, ilçe başkanlığından adaylık için istifa ettiği söylenen Gökhan Ökten'in adını sormadı. Şok etkisi yaratan bu durumun nedeni merak ediliyor.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Aydın’da CHP ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının yanı sıra ilçelerde de büyük ölçüde belediye başkan adaylarını belirledi. Ancak iktidar partisi AK Parti'de henüz ilçeler için belirlenmiş aday yok. Ankara'da yaşananlar sonrası Halkbank Genel Müdür Yardımcısı olan Mustafa Savaş da çalışmalarına başlayamadı. Bu durum AK Parti içinde ciddi huzurluk yaratmış durumda.

HAFTA SONU AYDIN MERKEZDE ÇALIŞTILAR

İlçe adayları için ise AK Parti şimdi kamuoyu araştırmaları yapıyor. Sessiz sedasız gerçekleştirilen anketler ile ilçe adayları için nihai karar verilmiş olunacak. Geçtiğimiz hafta baında Germencik'te anket çalışması yaptığı öğrenilen AK Parti'ye çalışan anket firması hafta sonu ise Efeler adayını tespit için Aydın merkez sokaklarındaydı.

"EFELER ADAYI KİM OLMALIDIR"

Anket firmasının sorularını cevaplayan bazı vatandaşlar, ankette kendilerine "2011 seçilerinde kime oy verdiniz?", "Bugün genel seçim olsa kime oy verirdiniz?", "Yerel seçimlerde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?" gibi soruların yanında "AK Parti'nin Efeler Adayı kim olmalıdır?" diye de sorulduğunu belirtiyor.

ÖKTEN YOK PEKGÜZEL VAR

Ancak vatandaşların aktardığı bilgiye göre ankette büyük bir sürpriz var. Efeler Belediye Başkan adaylığı için Efeler İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiği söylenen Gökhan Ökten'in adı ankette sorulan isimler arasında yer almıyor. Öte yandan adaylık için Mustafa Savaş'ın istediği isim olduğu söylenen Yalçın Pekgüzel ise sorulan isimler arasında yer aldı. 

İŞTE AK PARTİ ANKETİNDE SORULAN İSİMLER:

MAHMUT YÜCE: YÜCELER PETROL SAHİBİ

MAHMUT ÇAĞLAYAN:AYTO ESKİ MECLİS BAŞKANI-MÜTEAHHİT

YALÇIN PEKGÜZEL: AYSO ESKİ MECLİS BAŞKANI-İŞADAMI

RIZA POSACI:UMURLU BELEDİYE BAŞKANI

ŞEVKET KAYA:ECZACI

HÜSEYİN AKSU:AYDIN ESKİ BELEDİYE BAŞKANI

MUSTAFA SABUNCU:AVUKAT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.