AK Parti Efeler İlçe Başkanlığına Bir Aday Daha

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığına Bir Aday Daha

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Efeler ilçe başkanlığı için, Levent Sabancı'nın ardından, Oğuz Kendirlioğlu'da adaylığını açıkladı.

- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Efeler ilçe başkanlığı için, Levent Sabancı'nın ardından, Oğuz Kendirlioğlu'da adaylığını açıkladı.

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten'in 30 Kasım 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 5. olağan kongresi için aday olmayacağını açıklamasının ardından, başkanlığa ilk aday AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Levent Sabancı olmuştu. Sabancı'nın sonrasında ilçe başkan yardımcısı Oğuz Kendirlioğlu da adaylığını açıklayan 2. isim oldu.

Kendirlioğlu yaptığı açıklamada, "Genel Merkezimizin almış olduğu prensip kararıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Efeler ilçemizde de tek liste ile kongreye gidilecek. Kongreye çıkacak adayı da partimizin kriterleri doğrultusunda genel merkezimiz belirleyecek. Mevcut İlçe Başkanımız, 30 Kasım'da yapılacak olağan kongrede aday olarak çıkmayacağını açıklamıştır. Bu bağlamda siyasi ve hukuki işler başkanlığı, seçim işleri başkanlığı, teşkilat başkanlığı, il hukukçuluğu, ilçe seçim kurulunda temsilcilik, il ve ilçe eğitimciliği ve en önemlisi üyesi olarak görev yaptığım, görev yapmaktan onur duyduğum partime, her zaman olduğu gibi hizmet etmekten, görev düşmesi ve ihtiyaç duyulması halinde, ilçe başkanlığı gibi onurlu bir hizmeti yapmaktan gurur ve mutluluk duyacağım. Bizim anlayışımızda her zaman görev istenmez verilir. İlçe Başkanlığı görevi tarafıma verilirse şimdiye kadar partim adına yürüttüğüm her görev gibi bu görevi de layıkıyla Türkiye'mize, Aydınımıza ve partimize yakışır bir şekilde yapacağıma, Efeler ilçemizde de partimizin her zaman olması gereken yerde zirvede olması için elimden geldiğince çalışacağıma inancım tamdır" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.