Ak Parti Foçada Kadir Özgirginle Devam

Ak Parti Foça'da Kadir Özgirgin'le Devam

AK Parti Foça'da tek adayla gidilen 5.ilçe kongresinde Kadir Özgirgin başkanlığa bir kez daha seçildi.

- AK Parti Foça'da tek adayla gidilen 5.ilçe kongresinde Kadir Özgirgin başkanlığa bir kez daha seçildi.

Foça Belediye Plaj Tesisleri'nde gerçekleştirilen kongreye İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İl Başkan Yardımcısı Rahmi Taştan, eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Bekir Pakdemirli, AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Menemen İlçe Başkanı Mithat Çetin, Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu ile il yönetim kurulu üyeleri çok sayıda üye ve delege katıldı.

Kongre divan seçimi, yoklama yapılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mesajı okundu. Açılış konuşması yapan AK Parti İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, “AK Parti her konuda olduğu gibi, kongrelerine de yeni bir ruh ve yeni bir anlam yüklemiştir. AK Parti'yi diğer partilerden farklı kılan en büyük özellik aşkını, şevkini, kararlılığını ve azmini yitirmeyen sürekli ve dinamik teşkilat mensuplarına sahip olmasıdır. Yaptığımız ve yapacağımız bu kongreler 14 Haziran 2015’te yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde AK Parti’yi büyük bir çoğunlukla iktidara taşıyacak kadroları oluşturup; ülkemizi dünyanın en gelişmiş on ülkesi arasına taşıyacak 2023 hedeflerine koşan Türkiye’yi ifade etmektedir“ dedi.

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ise konuşmasında 2015 yılını hedef olarak göstererek, AK Parti kadrolarının İzmir’i hak ettiği hizmete kavuşturacağını vurguladı. Delican, “İzmir’de teşkilat mensupları olarak her eve gidip, kapıları çalacağız. Her eve gidip AK Partili olmanın erdemlerini anlatacağız. Ellerini sıkacağız. Biz onlara sadece AK Parti’nin güzel ahlakını ve kardeşliğini anlatalım. AK Parti’nin bu güzel ülkede neler yaptığını anlatalım o bize yetecektir. Bizim herkese ulaşmamız için bizim İzmirli ile kaynaşabilmemiz için çalışmaya ihtiyacımız var” dedi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı kongrede 235 delege oy kullandı. Avukat Kadir Özgirgin tek aday olarak girdiği kongrede tekrar Foça ilçe başkanı seçildi.

Foça AK Parti Yönetimi şu isimlerden oluştu: Kadir Özgirgin, Hüseyin Dolmacı, Hasan Çakır, İrfan Çalışkan, Sinem Atan, Şenol Özkoç, Nusret Öztopraktan, Fatih Sarı, Emel Basdur, Recep Ünden, Bünyamin Güler, Havva Küçükağtaş, Gürkan Alkan, Nevzat Çağlın, Hilmi Erer, Recep Diker, Paşali Feyzi, Faruk Görmez, Eylem Koldaş. Asil İl Delegeleri: Kadir Özgirgin, Fatma Tilki, Murat Yıdız, Hüseyin Dolmacı, Fuat Karakuyu, Havva Küçükağtaş, Sinem Atan.

AK PARTİ FOÇA'DA KADİR ÖZGİRGİN'LE DEVAM

AK PARTİ FOÇA'DA KADİR ÖZGİRGİN'LE DEVAM

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.