AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter:

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter:

Şanlıurfa’nın Harran İlçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, hükumetin kadınların iş hayatına aktif katılımını sağlamak ve kadın istihdamını arttırmak için gerçekleştirdiği atağa AK Parti...

Şanlıurfa’nın Harran İlçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, hükumetin kadınların iş hayatına aktif katılımını sağlamak ve kadın istihdamını arttırmak için gerçekleştirdiği atağa AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezinin büyük destek sağladığını söyledi.

Ak Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanlığı ve Kalkınma Bakanlığının kadın istihdamını arttırmaya yönelik ortak proje gerçekleştirdiğini anımsatan Biter, proje kapsamında Türkiye’nin 81 ilinde kadınların girişimci olması için kurslar düzenleneceğini bildirdi. AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, proje kapsamında Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere Türkiye genelinde kadınlara yönelik girişimcilik dersleri verileceğini söyledi.

Ak Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanlığının, iş hayatına atılarak üretime katkı sunmak isteyen kadınlara fırsat sunduğunu belirten Biter, "Kadın girişimcilik eğitimi için 81 ilden ilk etapta, 10 bin kadın girişimcinin oluşturulması hedefleniyor. Kurslara katılan kadınlar iş hayatında başarılı olmanın yol ve yöntemleri hakkında bilgi sahibi yapılacak. Kurs sonrası kadınlara sertifika ve teşekkür belgeleri de verilecek. Kursu başarıyla tamamlayarak kendi işletmelerini açan kadınlarımız, yanlarında çalıştıracakları personel ile kadın istihdamına büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Genel merkezin bu önemli projesini Harran İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak desteklediklerini anlatan Huriye Biter, kendi ayakları üzerinde durmak isteyen kadınların bu fırsatı değerlendirmelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.