Ak Parti İl Başkanı Atay, Duruş ve Fikirlerim Erdoğan’a Ait

Ak Parti İl Başkanı Atay, "Duruş ve Fikirlerim Erdoğan’a Ait"

AK Parti Aydın il teşkilatının 6 yıldır başkanlığını yürüten Sadık Atay, duruşunun ve fikirlerinin yüzde 99’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait olduğunu söyledi.

- AK Parti Aydın il teşkilatının 6 yıldır başkanlığını yürüten Sadık Atay, duruşunun ve fikirlerinin yüzde 99’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait olduğunu söyledi. İl başkanı seçildikten sonra geride kalan 6 yıl boyunca kesintisiz her ay Recep Tayyip Erdoğan’ı dinlediğini ifade eden Ak Parti Aydın İl başkanı Sadık Atay, Germencik’te yaptığı açıklamada “İfadelerimizin, duruşumuzun, sözlerimizin yüzde 99’u O’na aittir. Biz konuşuyoruz ama bakmayın, bizden çıktığı kadar çıkıyor. Ana fikir O’ndan geliyor, hamurun mayası ondan” dedi.

Germencik ziyareti sırasında milletvekili adayı olup olmayacağına ilişkin soruları da cevaplayan AK parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, “2008’in on ikinci ayından bu yana il başkanlığı yapıyorum. 6 sene, hatta 6 seneyi 1 ay geçti il başkanlığı için uzun bir süre, iyi bir süre. Partim ‘devam et’ derse bir dönem daha (dördüncü döneme tüzüğümüz müsaade etmediği için) seve seve devam ederim. Asla ve asla milletvekilliği gibi bir hevesim söz konusu değildir. Parti bana derse ki ‘Kardeşim sen yoruldun, katacağını kattın. Bundan sonra senin dinlenmen lazım’ o da başımın tacıdır. Parti bana derse ki ‘Haydi bakalım seni şu işte değerlendireceğiz’ seve seve orada da görev almaya hazırım. Eski ifadesini üç yıldır söylüyorum. Bize hocalık yapan en başta kurucu genel başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız, bunu başbakanlık ve genel başkanlığı döneminde ifade etmiştir. Bu ülke beni 4 sene okuttu, elime diploma verdiler ve inşaat mühendisi oldum. 6 senedir il başkanlığı yapıyoruz. Her ay Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledik. 6 sene boyunca kesintisiz her ay Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledim. Hem de tam gün, iki gün. Mastır seviyesine geçmek üzereyiz, az kaldı. Bu ifadelerimizin, duruşumuzun, sözlerimizin yüzde 99’u onlara aittir. Biz konuşuyoruz ama bakmayın bizden çıktığı kadar çıkıyor. Ana fikir onlardan geliyor, hamurun mayası onlardan” diye konuştu.

Atay, milletvekilliği gibi bir hevesinin olmadığını belirtse de açıklamalarında milletvekili adayı olabileceğinin de sinyalini verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum