Ak Parti İzmir Teşkilatı Kongre Hazırlıklarını Sürdürüyor

Ak Parti İzmir Teşkilatı Kongre Hazırlıklarını Sürdürüyor

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, 31 Ocak Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı İzmir 5’inci olağan kongre hazırlıklarına devam ediyor.

- AK Parti İzmir İl Teşkilatı, 31 Ocak Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı İzmir 5’inci olağan kongre hazırlıklarına devam ediyor.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, 31 Ocak Cumartesi günü gerçekleştireceği ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı beşinci il kongresinin hazırlıklarını neredeyse tamamladı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da, ilçe başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Bülent Delican, kongre hazırlıklarını teşkilatla birlikte gözden geçirdiklerini anlatarak, "Toplantıya ilçe başkanlarını, ilçe teşkilat başkanlarını ve il yönetim kurulu üyelerimizi çağırdık. Kongremizin gerçekleşeceği Halkapınar Kapalı Spor Salonu’na gelecek otobüslerin koordinasyonu ve aktarım yerleri ile ilgili noktaları tekrar tekrar gözden geçireceğiz. İlçeleri bu konuda motive etmek istiyoruz. Teşkilatlar il yönetiminde ilçelerinde bulunan, rahat iletişim kuracakları arkadaşları istiyorlar. Merkez ilçelerdeki arkadaşlarımız ulaşım rahatlığı nedeniyle il binamızda daha kolay organize olabiliyorlar. Hem de daha geniş kalabalıklara ulaşabiliyorlar. O yüzden merkez ağırlıklı olmak üzere merkezden çepere doğru bir temsil yapacağız. Bizim için ilçe başkanlarımızın görüşleri çok önemli. Yönetimdeki arkadaşlarımızın kendi fikirleri de çok önemli. Tüm bunları değerlendirip son rötuşları yapıp il yönetim kurulu listemizi oluşturacağız" dedi.

AK PARTİ İZMİR TEŞKİLATI KONGRE HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

AK PARTİ İZMİR TEŞKİLATI KONGRE HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.