Ak Parti İzmirde Kongrelere 5 Kasımda Başlıyor

Ak Parti İzmir'de Kongrelere 5 Kasım'da Başlıyor

AK Parti Denizli Milletvekili ve İzmir İl Koordinatörü Mehmet Yüksel, Gaziemir, Narlıdere, Güzelbahçe, Urla ve Seferihisar ilçelerinin delege seçimlerini gözlemledi.

- AK Parti Denizli Milletvekili ve İzmir İl Koordinatörü Mehmet Yüksel, Gaziemir, Narlıdere, Güzelbahçe, Urla ve Seferihisar ilçelerinin delege seçimlerini gözlemledi. 5. Olağan Kongre süreci çerçevesinde mahalle delege seçimlerini gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanlığı, ilçe kongreleri öncesindeki mesaiyi tamamladı. Delege seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte bundan sonraki süreçte ilçe kongreleri başlayacak. 5 Kasım Çarşamba günü Tire İlçe kongresiyle başlayacak olan kongre maratonu, 7 Aralık Pazar günü Bayraklı’da gerçekleşecek ilçe kongresiyle sona erecek. İlçe kongrelerinin sona ermesinin ardından ise 31 Ocak 2015 tarihinde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla 5. Olağan AK Parti İzmir İl Kongresi gerçekleştirilecek.

KONGRELER TEK LİSTE OLACAK

Delege seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte ilçelerin kongre tarihlerinin de belirlendiğini ifade eden AK Parti Denizli Milletvekili ve İzmir İl Koordinatörü Mehmet Yüksel şunları söyledi; “İzmir’in tüm ilçelerinde olduğu gibi, Gaziemir, Narlıdere, Güzelbahçe, Urla ve Seferihisar ilçelerimizde de bugün yapılan delege seçimlerimiz oldukça sorunsuz geçtiğini görüyoruz. Demokrasinin tüm güzelliğinin yaşandığı delege seçimlerimizi birlik ve beraberlik havasında gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Katılım gösteren tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Genel Merkezimiz tarafından ilçelerimizin kongre tarihleri belirlendi. Takvime göre, 5 Kasım’da Tire, 6 Kasım’da Beydağ, 7 Kasım’da Bayındır, 8 Kasım’da Kemalpaşa, 9 Kasım’da Aliağa, 10 Kasım’da Dikili, 12 Kasım’da Kınık, 13 Kasım’da Balçova, 14 Kasım’da Foça, 15 Kasım’da Buca, 16 Kasım’da Çiğli, 17 Kasım’da Menderes, 19 Kasım’da Çeşme, 20 Kasım’da Karaburun, 21 Kasım’da Torbalı, 22 Kasım’da Karşıyaka, 23 Kasım’da Karabağlar, 24 Kasım'da Bergama, 26 Kasım'da Menemen, 27 Kasım'da Ödemiş, 28 Kasım'da Selçuk, 29 Kasım'da Bornova, 30 Kasım'da Konak, 1 Aralık'ta Narlıdere, 3 Aralık'ta Güzelbahçe, 4 Aralık'ta Urla, 5 Aralık'ta Seferihisar, 6 Aralık'ta Gaziemir ve 7 Aralık’ta Bayraklı ilçelerimizde kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. İlçe kongrelerimizi tamamladıktan sonra 31 Ocak 2015 tarihinde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla İzmir İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Delege seçimlerimizde olduğu gibi kongrelerimizde de birlik ve beraberlik kazanacak. Kongrelerde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın kararı gereği tek liste halinde seçimlere gidilecek. Bu karar, birlik ve bütünlüğü daha da perçinleyecek. Kongrelerimizde tüm partililerimizi kucaklayacak listelerin oluşumuna özen gösterilecek. Sürecin partimize, İzmir'imize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.”

AK PARTİ İZMİR'DE KONGRELERE 5 KASIM'DA BAŞLIYOR

AK PARTİ İZMİR'DE KONGRELERE 5 KASIM'DA BAŞLIYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.