AK Parti Midyat İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti Midyat İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti Midyat İlçe Kongresinde konuşan eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, “AK Parti’de emeklilik yok, veda yok, vefa var” dedi.AK Parti Midyat İlçe Kongresi, bir düğün salonunda yapıldı. Kongreye, esk...

AK Parti Midyat İlçe Kongresinde konuşan eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, “AK Parti’de emeklilik yok, veda yok, vefa var” dedi.

AK Parti Midyat İlçe Kongresi, bir düğün salonunda yapıldı. Kongreye, eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, Mardin Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Orhan Miroğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, kanaat önderleri, delegeler ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan Yıldız, kadim bir medeniyete sahip olan Midyat’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genel merkezden Midyat ile alakalı görev teklif ettiklerinde gerçekten sevinerek ve bu hazzı kendimde hissederek geldim. Ben Ceyda kardeşime ve Orhan beye huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Ankara’daki TBMM’de Mardin’i temsil ediyor oluşlarından, birbirleriyle mütenasip uyumlu çalışmalarından ve ilçelerinden, beldelerinden tutun Mardin’in Türkiye’nin ilerlemesi ile büyümesi ile beraber koymuş oldukları kalkınmadan dolayı teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim şu ana kadar yönetim kurulunda görev yapmış bulunan yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir kısmı belki devam etmeyecektir. Ama ilçe başkanımız inşallah listesi ile beraber bu kutlu yolda gayretli çalışmalarına devam edecek. AK Parti’de emeklilik yok, veda yok, vefa var” diye konuştu.

Kongrede mevcut İlçe Başkanı Melih Güneştan, 430 delegenin oyuyla yeniden başkan seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.