AK Parti Milletvekili Adayı Erkan Kandemir, Maltepe’de Gençlerle Buluştu

AK Parti Milletvekili Adayı Erkan Kandemir, Maltepe’de Gençlerle Buluştu

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Kandemir, Maltepe’de gençlerle bir araya geldi. Gençlere çok çalışmaları konusunda tavsiyede bulunan Kandemir, “Bizim derdimiz daha iyi bir Türkiye,...

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Kandemir, Maltepe’de gençlerle bir araya geldi. Gençlere çok çalışmaları konusunda tavsiyede bulunan Kandemir, “Bizim derdimiz daha iyi bir Türkiye, daha özgür ve daha adil bir Türkiye” dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Erkan Kandemir, Maltepe sahilinde gençlerle bir araya geldi. Burada gençlere hitap eden Kandemir, Cahit Zarifoğlu’ndan bir şiir okuyarak, “Bizim farkımız ne biliyor musunuz? Biz bu millete aşığız aşık. Sayın Cumhurbaşkanımız söylüyor ya. Biz dağları deliyoruz. Şimdi hızlı tren yapıyoruz, dağları deliyoruz. Şöyle bir Anadolu’ya çıkın görürsünüz. 3. havalimanını yapıyoruz. 3. köprüyü yapıyoruz. Bunlar sadece vizyonla olmaz. Aynı zamanda sevmeniz lazım. Halka hizmet, Hakk’a hizmettir diyebilmeniz lazım. O zaman yapabilirsiniz. Gece gündüz çalışıyoruz, mücadele ediyoruz. Bizim bir derdimiz var. Bir derdimiz var, bin dermana değişilmez diyoruz. Nedir bizim derdimiz. Daha iyi bir Türkiye. Daha özgür, daha adil bir Türkiye” şeklinde konuştu.

Gençlere çok çalışmaları tavsiyesinde bulunan Kandemir, “Bu coğrafyanın çocukları umuttur, ümittir. Kaldırın başınızı bakın civar coğrafyalara. Suriye’ye bakın. Ölen insanlara bakın. Sadece Türkiye’de 2 milyon Suriyeli var. 6 milyon insan evini terk etmiş. 500 bin insan ölmüş. Ölüm tek başına ölüm değildir. Geride bir yetim bırakmıştır. Bir dul kadın bırakmıştır. Dönün Irak’a bakın. Dönün diğer coğrafyalara bakın. Bizim ağır bir sorumluluğumuz var. Genç arkadaşlarım çok çalışacağız. Allah korusun bu ülkede eğer güçlü bir siyasi lider, eğer bu ülkede güçlü bir iktidar olmazsa bu ülkeyi de karıştırırlar. Çok da çalıştılar zaten. Biz sahip çıkacağız ülkemize” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.