AK Parti Milletvekili Adayları Kastamonulular Buluşmasına Katıldı

AK Parti Milletvekili Adayları Kastamonulular Buluşmasına Katıldı

AK Parti Milletvekili adayları, Pendik sahilde düzenlenen Kastamonulular Buluşması’na katıldı. Programa katılan milletvekili adayları hem vatandaşlarla buluştu hem de şarkılar eşliğinde stres attı.AK...

AK Parti Milletvekili adayları, Pendik sahilde düzenlenen Kastamonulular Buluşması’na katıldı. Programa katılan milletvekili adayları hem vatandaşlarla buluştu hem de şarkılar eşliğinde stres attı.

AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayları Alev Dedegil, Şeyma Döğücü ve Mustafa Demiral, Pendik sahilde düzenlenen ‘Kastamonulular Buluşması’na katıldı. Programa katılan çok sayıda vatandaş ile bir araya gelen milletvekili adayları, hem vatandaşlarla sohbet etti hem de sahnede seslendirilen şarkıları dinledi. Şarkılara katılan gençler ise alanda doyasıya oynayarak eğlendi.

Programa katılan Milletvekili adayı Şeyma Döğücü, “Hemşherilerimizle bir aradayız. Yaz geldi, bizim hemşehri pikniklerimiz, şenliklerimiz çoğaldı. Biz de gelip ziyaret ediyoruz. Hepsini selamlıyoruz. Hemşehrilerimizden oy ve dua istiyoruz” dedi.

Milletvekili adayı Mustafa Demiral, “İstanbul büyük bir metropol. Bu metropolde hemşehriler birbirleri ile ancak böyle hemşehri dernekleri üzerinden ilişki kurabiliyorlar. Bugün de güzel bir etkinlikteyiz. İnsanlar tabii bu büyük şehirde kaybolup gitmemeleri için eşi ile dostu ile akrabaları ile arkadaşları ile böyle ortamlarda bulunabiliyorlar. Bu onlar için büyük bir nimet. Bizler de onları ziyarete geldik. Seçim çalışması yürütüyoruz. Bizleri davet ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Alev Dedegil ise “Tabii çok coşkulu bir kalabalık. Hava daha da güzeldi, biraz bozdu şuanda ama tam da günü. Ben Türkiye’nin bu canlı bu renkli halinden gerçekten çok hoşlanıyorum. Bu seçim sürecinde böyle Türkiye de inşallah bugün ki gibi düğün bayram olarak geçecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.