AK Parti Öncülüğünde Toplanan Yardımları Taşıyan Tır Dualarla Yola Çıktı

AK Parti Öncülüğünde Toplanan Yardımları Taşıyan Tır Dualarla Yola Çıktı

Ak Parti Aydın İ Teşkilatı öncülüğünde gönüllülerin destekleri ile Suriye’deki Bayır-Bucak Türkmenleri için hazırlanan yardım TIR’ı dualarla yolcu edildi.Suriye’de kendi bölgelerini korumak için Esed...

Ak Parti Aydın İ Teşkilatı öncülüğünde gönüllülerin destekleri ile Suriye’deki Bayır-Bucak Türkmenleri için hazırlanan yardım TIR’ı dualarla yolcu edildi.

Suriye’de kendi bölgelerini korumak için Esed rejimi ve destekçilerine karşı mücadele veren Bayırbucak Türkmenleri için Ak Parti Aydın İl Teşkilatı ve gönüllülerin destekleri ile yardımları taşıyan Tır’ı Ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve Abdurrahman Öz ile Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi’nin de bulunduğu çok sayıda partili yolcu etti. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden yola çıkan yardımları taşıyan TIR’ı dolduran gerek partilileri gerekse yardımsever Aydın halkını teşekkür eden İl Başkanı Ömer Özmen, “İl ve ilçe başkanlıklarımızca düzenlenen ‘Bayır-Bucak Türkmenleri’ne Yardım Kampanyası’ kapsamında yardımlarla doldurulan Tırımızı dualarla uğurluyoruz. Yardımsever Aydınlı hemşehrilerimizden Allah Razı olsun” dedi.

Bayır-Bucak Türkmenleri için önemli bir vazifenin yerine getirildiğini ve Türk milleti denilince akla hep iyilik ve yardımların geldiğini belirten eski bakan Nihat Zeybekçi, çok önemli ve kritik bir dönemde Bayır-Bucak Türkmenlerine gönderilen yardım TIR’larlarının durdurulması olayını hatırlatarak bunu yapanlara haklarını helal etmediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.