AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı 6’ncı Olağan Kongresini yaptı

AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı 6’ncı Olağan Kongresini yaptı

AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı 6’ncı Olağan Kongresinde yeni Başkan Mefaret Göbekçi oldu.AK Parti Osmaneli 6’ncı Olağan Kongresinde tek aday olarak seçimlere giren Mefaret Göbekçi İlçe Başkanlığı gö...

AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı 6’ncı Olağan Kongresinde yeni Başkan Mefaret Göbekçi oldu.

AK Parti Osmaneli 6’ncı Olağan Kongresinde tek aday olarak seçimlere giren Mefaret Göbekçi İlçe Başkanlığı görevini seçildi. Necla Hanım Konağında gerçekleşen olağan kongreye AK Parti Düzce Milletvekili ve Bilecik İl Koordinatör Vekili Ayşe Keşir, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Osmaneli eski İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve çok sayıda parti üyeleri katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden programda faaliyet ve denetim raporları, gelir-gider cetvelleri okundu. Kongre sonrasında AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı ise şu isimlerden oluştu:

"İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, AK Parti Osmaneli İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Mualla Çetintaş, Sevdiye Yılmaz, Yasin Akçay, Cengiz Kale, Musa Tatlı, Kemal Ertan, Azer Sarı, Lütfu Uslu, Abdullah Tufan, Ender Kaygısuz, Şükrü Cihan, İsmet Kiraz, Fatma Köse, İlayda Özkök, seçilirken yedek üyeler ise; Murat Yıldırım, Enes Topçuoğlu, Kemal Kabakçı, Serkan Gür, Mustafa Metin, Gürkan Akdaş, Recai Rahmet ve Risalet Ayhan."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.