AK Parti Sadık Atay’ı Gözden Çıkardı mı?

AK Parti Sadık Atay’ı Gözden Çıkardı mı?

Siyasi kulislere AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Sadık Atay’ın seçimlerde beklenen başarıyı gösteremediği için gözden çıkarıldığı ve yerine isim araştırması yapıldığı bilgisi bomba gibi düştü.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Ak Parti Genel Merkezi 30 Mart yerel seçimlerinde ortaya çıkan başarısız tablonun nedenleri ile aralarında Aydın’ın da bulunduğu başarısız parti teşkilatlarını incelemeye aldı. Siyasi kulislere AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Sadık Atay’ın seçimlerde beklenen başarıyı gösteremediği için gözden çıkarıldığı ve yerine isim araştırması yapıldığı bilgisi bomba gibi düştü.

Bilindiği gibi yerel seçimlerin ardından AK Parti'de 2 genel başkan yardımcısının görevleri değişti. Teşkilattan sorumlu olan Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Ar-Ge Başkanlığına Ar-Ge Başkanı Süleyman Soylu ise Erdem'den boşalan Teşkilat Başkanlığı'na getirildi.

SEÇİM SONUÇLARI EN İNCE AYRINTISINA KADAR DEĞERLENDİRİLECEK

AK Parti teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'in Ar-Ge Başkanlığı görevine getirilmesinden sonra, AK Parti Teşkilat Başkanlığı görevine getirilen eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun 30 Mart seçimlerinin en ince ayrıntısına kadar değerlendireceğini başarısız bulunan ve aralarında Aydın’ın da bulunduğu illerde yeniden yapılanmaya gideceği bildirildi.

ŞEVKET KAYA’YA TEKLİF ETTİ

Aydın il teşkilatının yeniden yapılanması için düğmeye basan Soylu, AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Sadık Atay’ı seçimlerde beklenen başarıyı gösteremediği için gözden çıkardı ve yerine isim araştırması yaptı. Soylu’nun ilk olarak Şevket Kaya’ya teklif götürdüğü fakat Kaya’nın işlerini öne sürerek teklifi kabul etmediği öğrenildi.

İsim araştırmasına devam eden Soylu’nun Ahmet Ertürk, Ahmet Rıza Acar gibi eski milletvekillerinin de aralarında bulunduğu birçok isimle görüştükten sonra kararını vereceği kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum