Ak Parti Yaşlıları Unutmadı

Ak Parti Yaşlıları Unutmadı

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Ali İhsan Şahin, beraberinde bulunan Sosyal İşler Komisyonu üyeleriyle 1 Ekim Yaşlılar Günü’nde yaşlıları unutmayarak İzmir’deki huzurevlerini ziyaret etti. Huzurevlerinde yaşlılara karanfil hedi

- AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Ali İhsan Şahin, beraberinde bulunan Sosyal İşler Komisyonu üyeleriyle 1 Ekim Yaşlılar Günü’nde yaşlıları unutmayarak İzmir’deki huzurevlerini ziyaret etti. Huzurevlerinde yaşlılara karanfil hediye eden komisyon üyeleri, AK Parti’nin 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için geliştirdiği projelere dikkat çekti.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı 1 Ekimi Yaşlılar Günü’nde yaşlıları unutmadı. İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Ali İhsan Şahin, komisyon üyeleriyle birlikte İzmir’deki huzurevlerini ziyaret ederek yaşlıların ellerini öptü, gönüllerini aldı. Foça Reha Midilli Necla Ana Huzurevi’nden başlayarak İzmir’de bulunan birçok kamu ve özel işletmeye ait huzurevini ziyaret eden AK Partililer, yaşlılarla bir araya gelerek AK Parti’nin yaşlılığın Türkiye’de sorun olmaktan çıkacağı projeler yürüttüğünü anlattı. AK Parti olarak yaşlılara özel bir ilgi gösterdiklerini, Türkiye genelinde sadece AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında var olan Yaşlılar Koordinasyon Merkezleri'nin 65 yaş üzeri vatandaşlar adına çalışmalar yürüttüğünü, yaşlılığı sorun olmaktan çıkaracak projeler ürettiğine dikkat çeken Şahin, “Biz yılın her günü büyüklerimizi hatırlıyoruz. Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak bunları gelecek nesillere aktaran en değerli varlıklarımız büyüklerimizdir. Kıymetli büyüklerimizi AK Parti ailesi olarak hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Hepimiz birer yaşlı adayıyız. 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza her daim sevgi ve saygı göstererek, onlara kimseye muhtaç olmadan özgürce yaşamalarını sağlamak en büyük hedeflerimizdendir. Tüm büyüklerimizin 1 Ekim Yaşlılar Günü’nü kutluyor onlara huzur içerisinde sağlıklı bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

AK PARTİ YAŞLILARI UNUTMADI

AK PARTİ YAŞLILARI UNUTMADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.