Ak Parti’de Bayramlaşma

Ak Parti’de Bayramlaşma

AK Parti Muğla İl ve Menteşe teşkilatları İl Binasında bayramlaşma için bir araya geldi.

- AK Parti Muğla İl ve Menteşe teşkilatları İl Binasında bayramlaşma için bir araya geldi. Ramazan Bayramı’nın ilk günü sabah saat 09.00’da Muğla Milletvekili Yüksel Özden, İl Başkanı Nihat Öztürk, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları ile yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı bayramlaşma törenine Gazze ve Dünyanın birçok bölgesinde zulüm gören Müslüman ve Türk’lerin Bayramı yaşayamadığı vurgulandı.

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, çok yoğun bir gündem yaşadıklarını belirterek, “12 ayın sultanı Ramazan ayını geride bıraktık. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Bayram, bizim için tatil değil, kaynaşma ve birlik beraberliğimizi arttırmanın, güçlendirmenin yoğun yaşandığı günlerdir. Önümüzdeki 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. İnşallah ilk turda Sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığı makamına uğurlayacağız” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden ise, başta Gazze olmak üzere Dünyanın birçok bölgesinde Türk ve Müslümanların zulme maruz kaldığı günlerden geçtiklerini belirterek, “Gazze’de, Irak Türkmen bölgesinde Myanmar’da ve daha birçok bölgede maalesef Türk ve Müslüman kardeşlerimiz ağız tadı ile Ramazan ayını yaşayamadı. Dünyanın gözü önünde olan biten sadece Gazze’den ibaret değil. Myanmar’da daha kötüsü yaşanıyor. Şu mübarek Ramazan Bayramı’nın ilk günü bile bu zulümler devam ediyor. Ama dünya nedense bu vahşete ve saldırılara sırtını dönmüş durumda. Sayın Başbakanımızın her konuşmasında bunlar dile getiriliyor. Temennim, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu günlerde tüm dünyada insanlık suçlarının, zalimlerin mazlumlara saldırısının sona ermesi” dedi.

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.