Ak Parti’de Kongre Süreci Başladı

Ak Parti’de Kongre Süreci Başladı

AK Parti Muğla’da il ve ilçe kongrelerini Kasım ve Aralık ayı içinde tamamlayacak. Kongre süreci ile ilgili yapılan bilgilendirme toplantısına İl Başkanı Nihat Öztürk, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkan ve üyeleri k

- AK Parti Muğla’da il ve ilçe kongrelerini Kasım ve Aralık ayı içinde tamamlayacak. Kongre süreci ile ilgili yapılan bilgilendirme toplantısına İl Başkanı Nihat Öztürk, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkan ve üyeleri katıldı.

Menteşe Öğretmenevinde yapılan toplantıda konuşan Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, “Son 12 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz yeniden inşa edildi. Birçok alanda ileri demokrasi seviyesinin üzerine çıktık. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ile yeni bir döneme girdik. Bu süreç ‘Yeni Türkiye’ sürecidir. Yaklaşık 2 ay önce göreve geldikten sonra ben ve ekip arkadaşlarım yoğun bir çalışma temposuna girdik. Şimdi ‘Yeni Türkiye’ yolunda kongre sürecine girdik. İki aylık süreçte üyelerimizin yüzde 90’ı ile birebir görüşme imkanı bulduk. Şimdi üye bilgilerimizi güncelleyerek ilçe kongrelerimiz başlayacak. İlçe kongrelerinin ardından İl kongresini yaparak yeni yapılanmamızı tamamlayacağız. Siyaset bir bayrak yarışı olduğu için eğer kongrede tekrar bize görev verilirse partimizi en iyi şekilde görevimizi yerine getireceğimizi buradan söz veriyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ise, kongre süreci ile ilgili il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile toplantılar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Geçen hafta içinde Denizli’de gerçekleştirilen Bölge toplantısında kongre süreci ile ilgili olarak bazı kararlar alındı. Genel merkezimizin kongre ile ilgili tavırları hep istişare yönteminin öne çıkarılması, taban ile istişare yapılıp en son noktada tek aday ile kongrelere gidilmesi yönünde eğilimi var. 15 Eylül itibari ile kongre sürecimiz başladı. Aynı zamanda 2015 7 Haziran seçimlerinin de startı verilmiş oldu. 1 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Kongre tarihlerini ilçe başkanlarımız ile birlikte taslak haline getirdik ve genel merkezin onayı ile beraber kesinleşmiş olacak. Kongre sürecimizi tamamlayıp, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekilliği seçimlerine odaklanmak istiyoruz” dedi.

AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.