Ak Partiden Başkan Pekdaşa Nazik Ziyaret

Ak Parti'den Başkan Pekdaş'a Nazik Ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Halkla İlişkiler Başkanı Aykut Yenice ve Konak Belediyesi AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Ömür Şanlı, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı makamında ziyaret etti.

- AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Halkla İlişkiler Başkanı Aykut Yenice ve Konak Belediyesi AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Ömür Şanlı, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı makamında ziyaret etti. Oldukça olumlu bir havada geçen görüşmeden, siyasi farklılıkları bir kenarda tutarak İzmir için hizmet üretme mesajı çıktı.

AK Parti’nin her zamanki iyi niyetli ve toplum odaklı yaklaşımıyla Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı ziyaret ettiklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Halkla İlişkiler Başkanı Aykut Yenice, “Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile özellikle temsilcisi olduğum gıda sektörüyle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Konak’ta gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin sorunlarını ve beklentilerini de Başkan Pekdaş’a ilettik. Türk Mutfağı ve Ege Mutfağının İzmir’de yaşatılması konusunda hazırlamış olduğumuz projeleri kendisine anlattık. Konak’ta gıda işletmesine sahip olan Konak Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve İzmir Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı da yapılması gerekenleri bildirdi. Siyasi farklılıkları bir kenarda bırakarak, tamamen İzmir’in menfaatleri konusunda birlikte hareket edebileceğimizi belirttik. Sağ olsun, kendisinin de olumlu yaklaşımıyla güzel ve faydalı bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇALIŞMA YAPILACAK

Aynı zamanda Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı da olan Aykut Yenice, geçen dönemde Konak Belediyesi ile ortaklaşa düzenledikleri Türk Mutfağı zirvesinin ikincisini gerçekleştirerek bunu bir festivale dönüştürmek için fikir birlikteliğine vardıklarını belirtti. Yenice görüşmelerinde öne çıkan en önemli konunun ise, İzmir’deki sokak hayvanlarının beslenmesi konusu olduğunun altını çizdi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın önerisiyle bir kampanya başlatmayı planladıklarını hatırlatan Yenice, gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmeler olarak sokak hayvanlarının beslenmesi için lokantalardaki atık yemeklerin toplanması konusuna destek vereceklerini belirtti. Konak Belediyesi ile birlikte hareket edeceklerini ifade eden Yenice, “AK Parti İzmir İl Başkanı Sayın Bülent Delican bize bir öneri getirdi. Zaten kendisinin de bu konuyla ilgili hazırladığı çok özel projeler var. Bizler de bu hassasiyet doğrultusunda hareket ediyoruz. Gıda işletmelerindeki atık yemeklerin toplanması ve bunların sokak hayvanlarına ulaştırılması noktasında birçok çalışmamız olacak. Bu anlamda Konak Belediyesi’ne de destek vererek gıda sektöründe faaliyet gösteren işyerlerini bilgilendireceğiz. Atık yemeklerin sokak hayvanlarına ulaştırılması konusuna özen göstereceğiz” şeklinde konuştu.

AK PARTİ'DEN BAŞKAN PEKDAŞ'A NAZİK ZİYARET

AK PARTİ'DEN BAŞKAN PEKDAŞ'A NAZİK ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.