AK Partiden Efeler İçin Sürpriz Teklif

AK Parti'den Efeler İçin Sürpriz Teklif

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanmasının ardından İlk iş olarak Efeler Belediye Başkan adayını belirlemek için çalışmalara başladı.

AYDIN 24 HABER ÖZEL
 
Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Mustafa Savaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanmasının ardından henüz Aydın'a gelmedi ama ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için kolları sıvadı. İlk iş olarak Efeler Belediye Başkan adayını belirlemek için çalışmalara başlayan Savaş'ın 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'den Aydın Belediye Başkan aday adayı olan, sanayici Yalçın Pekgüzel'e Efeler Belediye Başkan adaylığı teklifi götürdüğü iddia edildi.
 
PEKGÜZEL; "MUSTAFA SAVAŞ'I DESTEKLEYECEĞİM"
 
AK Parti kulislerinde Pekgüzel'in teklife sıcak baktığı fakat henüz "evet" demediği konuşulurken, Aydın 24 Haber'in sorularını yanıtlayan Pekgüzel böyle bir teklifin gelmediğini söyledi. Bu dönem siyaset yapmayı düşünmediğini fakat AK Parti Büyükşehir adayı Mustafa Savaş'ı destekleyeceğini kaydeden Pekgüzel, teklif gelirse tavrınız ne olur şeklindeki sorumuza, "gelince değerlendiririz" dedi.
 
AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLMUŞTU
 
Bilindiği gibi Pekgüzel 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'den Aydın Belediye Başkanlığına aday adayı olmuş ancak AK Parti Mustafa Ancin'ı aday göstermişti. Seçimlerden sonra AK Parti'den istifa eden Pekgüzel, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi'ne katılmış, il temsilciliği görevini üstlenmişti. 
 
yalcin-pekguzel.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum