Ak Parti’den Habil Yılmaz Ve Raşit Arkaç’a Ziyaret

Ak Parti’den Habil Yılmaz Ve Raşit Arkaç’a Ziyaret

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve partinin bazı yönetim kurulu üyeleri, Kübaş ve Sultan Market Yönetim Kurulu Başkanı Habil Yılmaz ile İnci Pastaneleri işletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Raşit...

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve partinin bazı yönetim kurulu üyeleri, Kübaş ve Sultan Market Yönetim Kurulu Başkanı Habil Yılmaz ile İnci Pastaneleri işletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Arkaç’ı iş yerlerinde ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde konuşan Başkan Çetinbaş, 2 kurumun çalışanlarına, 15 Temmuz sürecindeki destekleri sebebiyle teşekkür etti. Çetinbaş, "FETÖ’nün darbe girişimi sonrası ülkemizin her yerinde olduğu gibi Kütahya’mızda sosyal ve ekonomik hayatın hızla normalleştiğini memnuniyetle görmekteyiz. Vatandaşlarımız, esnafımız, iş adamlarımız günlük yaşantılarına her hangi bir olumsuzluk yaşamadan devam etmekte vatandaşımız alışverişine, esnafımız ticaretine, iş dünyamız yatırımlarını hız kesmeden sürdürmektedir. Bu da gösteriyor ki toplumuzun her kesimi Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize her anlamda tam bir inançla sonuna kadar güvenmektedir. Bizlerde ilimizde faaliyet gösteren, esnafımıza, sanayicilerimize, iş adamlarımıza destek vererek onların görüş ve önerilerini dinlemek, düşüncelerini almak için ziyaretlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. AK Parti Kütahya İl teşkilatları olarak bu ziyaretlerimiz bundan sonra da her kesimde devam ederek, el birliği ile Kütahya’nın gelişimine ve yatırımına odaklanacağız" dedi.

Kübaş ve Sultan Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Habil Yılmaz, "Ülkemiz hain bir darbe girişiminin ardından milletin büyük desteği ve gücü ile hızla bu badireyi atlatmakta daha güzel bir geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir. Bizler şirket olarak her zaman Devletimizin, Hükümetimizin yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Aynı şekilde Kütahya olarak ’da Valimizin ve Devlet Kurumlarımızın yanındayız. Bu nokta da yatırımlarımıza devam edeceğiz, gerek istihdam gerek ticari hayata desteğimiz artarak sürecektir" diye konuştu.

Sultan Marketler Grubu ziyaretinde şirket yöneticilerinden M.Orhan Düzgören ile Furkan Yılmaz hazır bulundu.

İnci Pastaneleri ve Arkaçlar Pastacılık işletmecisi Rasim Arkaç da, ’’15 Temmuz darbe girişimi sonrasında işletme olarak bugüne kadar olduğu gibi daima Devletimizin yanında olduk, hükümetimize sonuna kadar güvendik. Bundan sonra da her türlü desteğimizi sürdürmek Kütahya’nın gelişimine ve ekonomisinin canlı kalmasına katkı sağlamaya, yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Ziyaretlere; AK Parti İl Başkan Yardımcıları Necati Kaymak, Mehmet Er, Hayri Öz ve Mehmet Eşsiz de iştirak etti. (EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.