AK Partili Aday Adayı Turgut, Aydınspor Maçını Taraftarla İzledi

AK Partili Aday Adayı Turgut, Aydınspor Maçını Taraftarla İzledi

Aydınspor1923-Hacettepe Maçını Adnan Menderes Stadyumu’nda taraftarla izleyen AK Parti Aydın Milletvekili Aaday Adayı Hüseyin Turgut; "Aydın ilinin içerisinde bulundurduğu tüm değerler gibi Aydınspo...

Aydınspor1923-Hacettepe Maçını Adnan Menderes Stadyumu’nda taraftarla izleyen AK Parti Aydın Milletvekili Aaday Adayı Hüseyin Turgut; "Aydın ilinin içerisinde bulundurduğu tüm değerler gibi Aydınspor da bizim için önem öncelikli değerlendirdi. Siyasette topu taça atmayacağım” dedi.

Aydınspor 1923’ün de diğer spor kulüpleri gibi siyaset üstü bir yapılanma olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Turgut, “Eski bir sporcu ve spor camiasının her zaman içinde bulunmuş biri olarak; spor sosyolojisinin kitleleri bir arada tutan bir olgu olduğunu biliyoruz. Spor kulüplerimizin siyasetin üstünde olan ve toplumu bir arada tutan bir harç olduğunu vurgulamak isterim.Bir şehrin süper ligde mücadele eden takımının olması o şehirdeki ticari, kültürel ve turizm gelirleri açısından ne anlam ifade ettiğini bilen biri olarak, hizmet fırsatı yakaladığımızda Aydın’ın güzide kulüplerinden herhangi birinin çıkarı mevzu bahis olduğunda siyasetin santraforu olmaya gelen bir kardeşiniz olarak "Topu Taça atmayacağım’ın bilinmesini isterim. akımımızı teknik heyeti ve taraftarımızı aldığı galibiyetten dolayı kutluyor başarılarının daim olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.