AK Partili Ancın’dan pankart saldırısına tepki: “Yırtsanız da, kaldırtsanız da milletin teveccühünün önüne geçemeyeceksiniz!”

AK Partili Ancın’dan pankart saldırısına tepki: “Yırtsanız da, kaldırtsanız da milletin teveccühünün önüne geçemeyeceksiniz!”

AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş’ın pankartlarına yönelik saldırıları kınadı. Ancın, “Demokrasi şehidimiz Adnan Menderes’in memleketi Aydın’da son dönemlerde demokrasiye hiç de yakışmayan bir dizi kumpasla seçim sürecini sabote eden CHP yöneticilerini kınıyor ve Aydın halkına şikâyet ediyoruz. Yırtsanız da, kaldırtsanız da milletin teveccühünün önüne geçemeyeceksiniz” diyerek çirkin saldırıya tepki gösterdi.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Savaş’ın pankartlarını toplayan yüzü kapalı 4 genç, polis tarafından yakalandı. Çirkin saldırıyı yapan 4 şüpheliden biri CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Yılmaz çıkmıştı.

777845.jpg

Öte yandan Türkiye’de en pahalı suyu tüketen vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından billboardlara asılan afişler, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kesilmişti.

776221.jpg

AK Parti ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş’ın pankartlarına yönelik saldırıları kınayan AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, “Antidemokratik uygulamalarıyla neredeyse her gün bir habere konu olan Aydın CHP örgütünün en son dün akşam seçim afişlerimizi kaldırarak sabote ettiği seçim sürecinde Aydın halkının ferasetine ve teveccühüne güveniyoruz. Adaletin teslim aldığı olayın failleriyle ilgili de hukuki süreci titizlikle takip ediyoruz” dedi.

“Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Savaş’ın afişleri hukuksuz şekilde toplanıyor, yırtılıyor. Bu hukuksuzluğu da CHP Aydın Gençlik Kolları yapıyorlar” diye konuşan AK Partili Ancın sözlerine şöyle devam etti:

“CHP'nin tedirginliğinin farkındayız, demokrasi mücadelemize devam edeceğiz. Milletimizin sandıkta vereceği destekle 1 Nisan'dan itibaren bu talan ve yalan düzenini sonlandıracağız. Ancak her fırsatta vurguladığımız temiz siyaset ve centilmence geçecek seçim süreci vurgusunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Seçmen nezdinde siyaset kurumunu ve onun hangi düzeyde olursa olsun yöneticilerini hırslarınıza alet etmeniz telaşınızın göstergesi; ancak korkunun ecele faydası yok! Tekrar söylüyoruz; lütfen kalan sürede bari aydın halkının teveccühüne güvenin ve bilboard sökmek, afiş yırtmak gibi talan düzeninize son verin. Türkiye Yüzyılının Aydın’da da başlamasına 23 gün kaldı. Şafak 23…”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.