AK Parti’li Atay’dan Yolsuzluk Yanıtı:“CHP’liler Aynaya Baksın”

AK Parti’li Atay’dan Yolsuzluk Yanıtı:“CHP’liler Aynaya Baksın”

AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Sadık Atay, CHP’lilerin Aydın’daki yolsuzluk ve rüşvet protestolarının ardından zehir zemberek açıklama yaptı. “Atay, “CHP’liler aynaya baksın” dedi.

AYDIN 24 HABER

CHP’lilerin yolsuzluk ve rüşvet protestolarının ardından açıklamada bulunan AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Sadık Atay, CHP’nin halk arasında, dünü ve bugünü ile yolsuzluklar, haksızlıklar ve halkına zulüm ile anılan bir parti olduğunu söyledi.

UCUZ SİYASET

CHP’nin istikrar ortamından rahatsız olan, statükodan beslenen, ileriye dair hiçbir projesi olmayan, yarınlar için halkına vereceği hiçbir argümanı kalmayan ve her şeyden önemlisi halkın güvenini yitirmiş bir parti konumunda olduğu iddiasında bulunan AK Parti Aydın İl Başkanı Atay, “Genel Başkanlık düzeyinde yaşadıkları sıkıntılar, parti içerisindeki ardı arkası gelmeyen istifalar ile yerelde ve ulusal da çöküş sürecini yaşayan CHP; tabanına şirin gözükmek ve gündemi değiştirmek adına yine ucuz siyaset yapmakta kararlı davranmaktadır” dedi.

CHP’LİLER KENDİLERİNE YAKIŞANI YAPIYOR

CHP Aydın il örgütünün ucuz siyasetle kalmadığı, halen yargı sürecinde olan konular üzerinden çamur siyasetine başvurduğunu kaydeden Atay, CHP’lilerin kendilerine yakışanı yaptıklarını ifade etti. Atay sözlerine şöyle devam etti:

“Türkiye Cumhuriyeti Hukuk Devletidir. Hükümetimiz; üstünlerin hukuku felsefesini benimsemiş CHP zihniyetine karşı, hukukun üstünlüğünü başarı ile tesis etmiştir.

CHP BOŞ İŞLERLE VAKİT KAYBEDİYOR

Modern toplumlarda kişilere çeşitli suçlar isnat edilebilir. Bu konuların konuşulacağı ve karara bağlanacağı yerler Bağımsız Mahkemelerdir. Hukuk üzerindeki egemenliğini kaybetmiş olan CHP bağımsız mahkemelere inanmamaktadır. Bu sebeple İftira, karalama kampanyalarına başvuran CHP, gençleri sokaklara dökme girişimleri ile yine boş işlerle vakit kaybetmektedir.

CHP PARELEL YAPININ AVUKATLIĞINA SOYUNDU

Büyük bir projenin parçası olan Paralel yapı ile ortak hareket eden ve Paralel yapının avukatlığına soyunan CHP’nin daha hangi rezilliklerin altına imza atacağı kamuoyu tarafından merakla beklenmekte ve takip edilmektedir.

CHP’LİLER AYNAYA BAKSIN

Netice itibarı ile CHP Aydın il örgütü Yolsuzluk arıyorsa, Büyükşehir belediye başkanlarının icraatlarına bakması kâfidir. Örnek vermek gerekirse; Teklif ettikleri Adliye yeri, Kent Meydanı, Doğal Yaşam parkı, Kuşadası belediyesinde çalışıyor gösterilen Genel merkez gençlik kolları başkanlarından tutunda, Sayın Kılıçdaroğlu’nun kurumlarda çalıştırılan akrabalarına hatta bebek yaşta sigortaları yapılan akrabalarına bakabilirler. Bunları yapamıyorlarsa aynaya bakmaları kâfidir.”  

“ADAM GİBİ MUHALEFET YAP” ÇAĞRISI

CHP’ye, Paralel Yapı ile ortak hareket etme sevdasından ve yavuz hırsızlık felsefesinden biran önce vazgeçmeye davet eden Atay, “CHP Halka inmelidir. Halkın güvenini kazanıp, adam gibi muhalefet yapmalıdır. Tabii böyle bir dertleri var ise…” diyerek sözlerine son verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.