Ak Parti’li Erdem, Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı

Ak Parti’li Erdem, Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.AK Parti’li Erdem, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk Milletinin en önemli kazanımlarından bi...

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti’li Erdem, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk Milletinin en önemli kazanımlarından birisi Cumhuriyetimizin 93.yıldönümünde de bir kez daha bu tarihi günün onurunu yaşamaktayız. Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş, demokratik, hukukun üstünlüğünün hâkim olduğu, sosyal bir devlet olma yolundaki kararlılığı; istikrar ve güven ortamını kalıcı kılarak bu doğrultuda ekonomik gelişmişlik ve ileri demokrasi hedeflerimize ulaşmamızı hızlandıracaktır.

15 Temmuz 2016 da yaşanan hain darbe girişimi birlik ve berberliğimizi koruduğumuz zaman Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalacağını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Aziz Türk Milleti canını hiçe sayarak alçak darbecilere karşı Cumhuriyetine ve demokrasisine sahip çıkacağını tüm dünyaya göstermiştir. Bu onurlu günde Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve çalışma arkadaşları olmak üzere Cumhuriyetin kurulması ve korunmasında çaba gösteren Aziz Milletime ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.