AK Parti’li Erdem, Fethullah Hoca’ya Özendi

AK Parti’li Erdem, Fethullah Hoca’ya Özendi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu” sonrasında beddua eden Fethullah Gülen’e özendi ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na beddua etti.

AYDIN 24 HABER

Günlerce kamuoyunu meşgul eden Erdoğan-Çerçioğlu görüşmesini AK Parti’li Mehmet Erdem yeniden gündeme taşıdı. “CHP'li Başkan şimdi paralelcilere destek verdiğimizi iddia ederek bizi şikayet etmiş” diyerek Başkan Çerçioğlu’ndan yakındı.

Erdem bununla kalmadı, “17 ve 25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk” operasyonu sonrasında Başbakan Erdoğan’ın kendi cemaati için söylediği sözler sonrasında beddua eden Fethullah Gülen’e özenerek Başkan Çerçioğlu’na “Mevla kahru perişan eylesin” diye beddua etti.

Erdem sosyal paylaşım sitesindeki hesabında şu görüşlere yer verdi: “30 Mart Yerel Seçimlerinde paralelcilerle işbirliği yapan ve onların desteğini alan CHP'li Başkan şimdi paralelcilere destek verdiğimizi iddia ederek bizi şikayet etmiş.Kendi Genel Başkanın Sn Kılıçdaroğlu'nu da şikayet etsene Sn Başkan... O da paralelcilerle işbirliği yapıyor ve onlarla iş tutuyor... Başkan'ın hedefi farklı aslında...2009 sonrasında olduğu gibi yeni bir yer tasfiyesi ile yine 'kahraman' olmak!!! Yani 'ırkçılık' üzerinden siyaset üretip 'kahramanlık' elde etmek...Hedefine ulaşmak için çirkin bir manipülasyon yapıp bizim paralelcilere sahip çıktığımız iftirasını atıyor. Hedefe ulaşmak için her şeyi mübah gören siyaset anlayışı... Yazıklar olsun sana... Mevla sana bu iftiranın misliyle karşılığını versin... Mevla seni islah etsin. İslah olmayacaksan 'Kahhar' İsmi Şerifi ile kahru perişan eylesin... Amin...”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum