AK Parti’li Erdem; "İyi Ki Varsın Bayrak Ana"

AK Parti’li Erdem; "İyi Ki Varsın Bayrak Ana"

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Efeler İlçesi çarşı esnaf ziyaretlerinde karşısına çıkan 76 yaşındaki Ayşe Tülü ile uz...

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Efeler İlçesi çarşı esnaf ziyaretlerinde karşısına çıkan 76 yaşındaki Ayşe Tülü ile uzun süre sohbet etti.

Aydın’ın Anbarcık mahallesinde yaşayan 76 yaşındaki Ayşe Tülü, her resmi bayramda ve törenlerde elindeki Türk Bayrağı ve yöresel kıyafetleri ile Aydınlıların görmeye alışık olduğu simalardan birisi haline geldi. ’Bayrak Ana’ lakabıyla anılan Tülü, karşısında AK Partili Mehmet Erdem’i görünce hemen ona sarılarak dizinin dibine oturttu. Erdem ile sohbet eden Tülü, "Mehmet oğlumu çok seviyorum. Onu daha yüksek mertebelerde görmek istiyorum" diye konuşarak Erdem’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.

"İYİ Kİ VARSIN BAYRAK ANA"

AK Partili Erdem ise, "Aydınımızın sembol şahsiyetlerinden Bayrak Ana’yla kısa bir hasbial molası verdik, İyi ki varsın Bayrak Ana" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.