Ak Parti’li Erdem; “Kardeşime Sonuna Kadar Kefilim”

Ak Parti’li Erdem; “Kardeşime Sonuna Kadar Kefilim”

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, gözaltına alınan kardeşi Ömer Erdem’in FETÖ ile hiçbir alakasının bulunmadığını belirterek, “Kardeşime sonuna kadar kefilim” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, gözaltına alınan kardeşi Ömer Erdem’in FETÖ ile hiçbir alakasının bulunmadığını belirterek, “Kardeşime sonuna kadar kefilim” dedi.

Aydın’daki gözaltılar hakkında bir açıklama yapan Mehmet Erdem, “Malumlarınız üzere hain FETÖ/PDY terör örgütünün başarısız darbe girişimi neticesinde başlatılan soruşturma kapsamında ülke genelinde yoğun tutuklama ve gözaltılar yaşanmaktadır. Kardeşim Ömer Erdem’de Aydın ilindeki soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar arasındadır. Yüce Türk Yargısı’nın şüpheliler hakkında adil kararlar vereceğine ve suçlu bulunanların en ağır cezaya çarptırılacaklarına dair en ufak bir kuşkumuz yoktur. Çeşitli tarihlerde sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı bazı paylaşımlarından örnekler sunduğum kardeşim Ömer Erdem, bahsi çeçen paralel yapılanmayla kesinlikle alakası olmayan ve kendisine sonuna kadar kefil olduğum birisidir. Ancak vatanına, milletine ve devletine sonuna kadar bağlı olan Ömer Erdem’de dini duyguları istismar edilen birçok masum vatandaşımız gibi geçmiş dönemlerde bazı sosyal faaliyetlerde bulunmuş, bu yapının iç yüzünü gördüğü 17 - 25 Aralık 2013 ihanet sürecinden itibaren ilişkisini tamamen keserek yıllardan beri de bizzat bu yapılanmayla mücadele etmiştir” diye konuştu.

FETÖ ve destekçilerini lanetleyen Erdem, “Milletçe birlik ve dayanışma içerisinde olduğumuz bu hassas günlerde FETÖ/PDY terör örgütünü ve bu örgütün alçak darbe girişimini bir kez daha lanetliyorum. Yargı süreci tamamlandığında bahsi geçen terör örgütü üyelerinin her kim olursa olsun en ağır cezaya çarptırılacağına olan inancımız tamdır. Bu inançla Sayın Cumhurbaşkanımızın ikinci bir emrine kadar kâh alçakların bombaladığı TBMM de kâh meydanlardaki demokrasi nöbetimize devam edeceğimizi bildirir, tüm vatandaşlarımıza hain darbe girişimi karşısındaki takdire şayan ve sağduyulu tutumlarından dolayı şükranlarımı sunarım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.