AK Partili Erdem, kargalar üzerinden Çerçiğlu’nu eleştirdi

AK Partili Erdem, kargalar üzerinden Çerçiğlu’nu eleştirdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet binası üstünde sürü halinde uçan yüzlerce karga vatandaşların dikkatini çekerken, 23. 24. ve 26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, kargaların belediye binası üzerinde uçma nedenini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet binası üzerinde yüzlerce karga bir araya gelerek dairesel şekilde uçmuş, o anları görüntüleyen vatandaşlar sosyal medya hesaplarından o anları paylaşmıştı. Kargaların sürü halinde uçması nedeniyle vatandaşlar şaşkınlıkla izlerken, 23. 24. ve 26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, kargaların belediye binası üzerinde uçma nedenini esprili bir dille açıkladı.

mehmet-erdem-011.jpgBelediye bütçesinden her seçim öncesi peynir, yoğurt gibi süt ürünleri ile değişik bakliyatlardan oluşan erzak paketini vatandaşlara ulaştıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na göndermede bulunan AK Partili Erdem, “Kargalar Büyükşehir Belediyesi’nin peynir dağıttığını duymuşlar o yüzden toplanmışlardır. Ama boşuna beklemesinler! Çünkü peynirler seçimlerin öncesinde seçmenlere dağıtılıyor. Daha seçime çok var! Ayrıca kargalar seçmen olmadığı için onlara peynir yok!” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.