Ak Parti’li Erdem Serçinli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ak Parti’li Erdem Serçinli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Söke ilçesine bağlı Serçin Mahallesi ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve beraberinde ki teşkilat üye...

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Söke ilçesine bağlı Serçin Mahallesi ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve beraberinde ki teşkilat üyeleri, Ege Bölgesinin en büyük gölü ve Türkiye’nin önemli kuş cennetlerinden biri olan Bafa Gölü çevresinde incelemede bulunarak, Bafa Gölü yerleşkelerinden olan Serçin mahallesini ziyaret edip vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bütçesi olmasına rağmen Bafa gölüne sahip çıkmadığını söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem,” Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bütçesi olmasına rağmen Bafa gölüne sahip çıkmadığını gördük. Büyükşehir Belediyesi maalesef sadece bir levha asmış. Görünce bizde şaşırdık. ‘Yoldan çık’ diyor. Ama bu yetmez. Buraya yatırımlar yapılacak. Ama yanlış anlaşılmasın, Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak. Yanlış değerlendirmeler oluyor. Bu projeleri, başka kurumlar yapıyor gibi sahiplenmeler oluyor. Siyasetin temel gayesi halka hizmettir. Halka hizmet etki hakkın rızasını kazanalım. Küçük büyük ne fırsat olursa halkın hizmetindeyiz. Milletvekilliği bir fırsattır, sorunları çözmek adına, çözüm odaklı hareket etmek önemlidir. Sorunu görmezden gelmek zamana yaymak olmaz. Ama biz çözüm için çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem, Serçin Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Habip Bilal Şen’in Bafa Gölü’nde kanal yataklarının tıkandığı sorununu iletmesi üzerine Doğanbey Karina Dalyanı’nda hizmet veren yüzer kepçeyi Ziraat Odası, DSİ ve iş adamların desteği ile Bafa gölünde oluşan sorunları çözmesi için yönlendirildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.