Ak Parti’li Erdem Taksici Oldu

Ak Parti’li Erdem Taksici Oldu

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Meclis Taksi programı için taksici oldu.

- AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Meclis Taksi programı için taksici oldu.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, TRT Haber’de yayınlanan Meclis Taksi programı için şoför koltuğuna oturdu. Aydın sokaklarında direksiyon sallayan Erdem, taksiciliğin zor bir meslek olduğunu ifade etti. Meclis Taksi'yi Aydın sokaklarında gören Aydınlılar şaşkınlıklarını gizleyemezken; Erdem müşterileri gidecekleri yere kadar sohbet ederek siyaset hakkında düşüncelerini sordu.

10 AĞUSTOS'TA DÜĞÜMÜZ VAR

Taksiye binen iki bayan müşterinin koyu AK Parti’li olmalarını ve Mehmet Erdem'i de çok sevdiklerini belirtmelerinin ardından, onlarla AK Parti'nin geçmişini ve geleceğini irdeleyen Erdem, bayanlardan bir tanesinin Eylül ayında düğünü olduğunu söylemesi üzerine, "10 Ağustos'ta bizimde düğünümüz var. Sizi de bizim düğümüze bekleriz" diyerek o tarihte yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimini partisinin adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kesin olarak seçimi kazanacağını ifade etti.

SELFİE YAPTI

Öte yandan bayan müşterilerinin ricasını da kırmayan Erdem, bayanları taksiden indirmeden önce selfie yaparak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK PARTİ’Lİ ERDEM TAKSİCİ OLDU

AK PARTİ’Lİ ERDEM TAKSİCİ OLDU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.