AK Partili Gürer’den Gündemi Sarsacak İddia!

AK Partili Gürer’den Gündemi Sarsacak İddia!

AK Parti Söke İlçe Başkanı Av. Fatih Gürer bu sabah saatlerinde Maraton Tv ve Maraton Fm’de yayınlanan Sabah Maratonu programına katılarak, gündemi sarsacak konulara değindi.

Son zamanlarda Büyükşehir Belediyesinin gazetesi olduğu, aldığı ihalelerle ve yaptığı haberlerle ispatlanan her fırsatta Büyükşehir’i savunan gazeteci ile bir dönem AK Parti Milletvekili adayı olan kişiyi herkes tanıyor muhtemelen. Bu gazete son zamanlarda AK Parti Söke İlçe teşkilatı hakkında da ortaya değişik değişik iddialar atmaya başladı.

İSİM VERMEDİ AMA

Bu sabah saatlerinde Maraton Tv ve Maraton Fm’de yayınlanan Sabah Maratonu programına konuk olan AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer AK Parti Milletvekili Adayının Metin Yavuz, Büyükşehir’i savunan gazeteci için Durmuş Tuna’yı işaret etti. O gazeteciye seslenen Gürer, ‘’Elinde bir delilin varsa yayınla’’ dedi.

Sabah Maratonu program yapımcısı Erol Özhavutçu’nun sorularını yanıtlayan Gürer, savcılığa intikal eden dosya için telefon kayıtlarını istediğini ve bu kayıtların Cuma günü dosyaya girdiğini söyledi. Gürer, bu görüşmelerin kimlerle ve ne kadar süreli yapıldığı belgelendi. Partimiz içinde bazı dış mihrakların olduğu da ispatlanmış oldu. Bu konu hakkında özür dilenmesi gerekiyorsa partililerimizden özür de dileriz. Bu telefon görüşmelerinden anlaşılıyor ki bu gazeteci bu haberleri kimlerin emirleriyle yazdığı ortaya çıkıyor.

Bu tarz haberleri şimdilerde ilçe başkanlığına aday olmayı düşünen milletvekili adayının dostu ve kardeşi dediği kişi için yapıldığı, aynı şekilde il başkanlığına da soyunmak isteyen bu milletvekili adayının bu haberleri ne için yaptırdığı ortaya çıkmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.