AK Parti’li Kılınç’ın Mutlu Günü

AK Parti’li Kılınç’ın Mutlu Günü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın oğlu Gökhan Kılıç, Özge Işık ile dünya evine girdi.

- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın oğlu Gökhan Kılıç, Özge Işık ile dünya evine girdi.

Sümerpark Şehit Kazım Güldalı Kır Düğün Salonunda düzenlenen düğün ve nikah töreninde damadın anne-babası Gülseren-Ali Gültekin Kılınç ile gelinin anne-babası Yasemin-Ekrem Işık davetlileri kapıda karşılarken Aydın protokolü ve siyaseti de Milletvekili Kılınç’ı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Eski Bakanlar Cengiz Altınkaya ve Atilla Koç, Eski Aydın Valisi Muharrem Göktayoğlu, Eski Milletvekili Halit Dikmen, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş, Nazilli ve çevre ilçelerin kaymakamları, protokol üyeleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde gelin ve damadın aileleri davetlilerle tek tek ilgilendi. Geç saatlere kadar süren düğün töreninde gelin ve damadın zeybek gösterileri ise büyük alkış topladı.

ak-parti’li-kilinc’in-mutlu-gunu-(1).jpg

ak-parti’li-kilinc’in-mutlu-gunu-(2).jpg

AK PARTİ’Lİ KILINÇ’IN MUTLU GÜNÜ

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum