Ak Partili Kılınç’tan, Tarım İl Müdürü Köksal’a Ziyaret

Ak Parti'li Kılınç’tan, Tarım İl Müdürü Köksal’a Ziyaret

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal’ı makamında ziyaret etti.

- AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Salih Köksal tarafından Aydın’da gıda tarım ve hayvancılık alanlarında yapılan çalışmalar, hizmetler ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı projeleri hakkında Vekil Kılınç’a bilgi verildi.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak yapılan faaliyet ve projelerin yakından takip ettiklerini ifade ederek, özellikle 1. Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Zirvesi’nin Aydın ili için örnek bir çalışma olduğunu kaydetti. Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Türkiye'de tarımsal üretimiyle söz sahibi olmaya başlayan Aydın ilinin tarımsal potansiyeli ve geleceğine yönelik atılabilecek adımlar ve uygulanacak projelerle ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Salih Köksal, Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve beraberindeki heyete ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Aydın tarımının gelişmesi ve daha iyi hedeflere ulaşmasında kurum çalışanları ile birlikte tarım sektörüne en iyi şekilde hizmet etmeye gayret edeceğiz. Aydın’ın tarımı ve hayvancılığı konusunda sektör temsilcileri ve paydaş kuruluşlarla dayanışma içerisinde olacağız” dedi.

AK PARTİ'Lİ KILINÇ’TAN, TARIM İL MÜDÜRÜ KÖKSAL’A ZİYARET

AK PARTİ'Lİ KILINÇ’TAN, TARIM İL MÜDÜRÜ KÖKSAL’A ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.