Ak Partili Kurtaran’a Hemşerilerinden Destek

Ak Partili Kurtaran’a Hemşerilerinden Destek

İzmir Bingöllüler Derneği, AK Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Münteha Seda Kurtaran’a nezaket ziyaretinde bulundu.AK Parti İzmir 1.Bölge Aday Adayı Münteha Seda Kurtaran’a İzmir Bingöllüle...

İzmir Bingöllüler Derneği, AK Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Münteha Seda Kurtaran’a nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti İzmir 1.Bölge Aday Adayı Münteha Seda Kurtaran’a İzmir Bingöllüler Derneği’nden büyük destek geldi. Bingöllüler Derneği Başkanı Aydın Gürboğa ve yönetim kurulu üyeleri Kurtaran’ın seçim ofisine nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Aydın Gürboğa, Kurtaran’ a, “Sonuna kadar arkanızdayız” sözleri ile desteğini dile getirdi.

Güçlü hitabeti ve bürokrat kimliği ile teşkilat ziyaretlerinde büyük ilgi gören, Kurtaran, hemşerilerine yanında yer aldıkları ve destekleri için teşekkür etti. Yönetim Kurulu ve üyeler ile uzun uzun istişarelerde bulunan Kurtaran, hemşeri derneklerinin toplumsal etkileşime katkı sağladığını söyledi. Kurtaran, kültürel farklılıkları bir zenginlik olarak gördüklerini ifade ederek, “İzmir Bingöllüler Derneği bu bağlamda gerçekleştirdiği faaliyetler ve sosyal etkinliklerle dikkat çekiyor. Dernek başkanı ve yönetim kurlu üyelerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.