Ak Partili Kurtaran’dan Temayül Teşekkürü

Ak Partili Kurtaran’dan Temayül Teşekkürü

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Münteha Seda Kurtaran, hafta sonu gerçekleştirilen ve 3 bini aşkın teşkilat mensubunun oy kullandığı temayül yoklamasında büyük ilgi ile karşılandı..

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Münteha Seda Kurtaran, hafta sonu gerçekleştirilen ve 3 bini aşkın teşkilat mensubunun oy kullandığı temayül yoklamasında büyük ilgi ile karşılandı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 25. Dönem Milletvekilleri aday adayları için temayül yoklaması gerçekleştirildi. AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Münteha Seda Kurtaran, temayül yoklamasında ise coşkuyla karşılandı. Partililer, "Gençliği Kurtaran Seda Kurtaran", "Sonuna kadar destekçiniziz" gibi sloganlar hazırlarken, Seda Kurtaran ise teşkilat mensuplarına gösterdiği ilgi için teşekkür etti.

Temayül yoklamasını değerlendiren Kurtaran, "Teşkilatımızdaki tüm değerli yöneticilerimize, emektar üyelerimize, teşkilatımıza gönül vermiş güzel yüreklere teşekkür ediyorum. Temayül yoklamasında görmüş olduğum ilgi ve sevgi, çıkmış yolduğum yolun ne kadar doğru bir yol olduğuna beni bir kez daha inandırdı. Teşkilatımızın desteği gücüme güç kattı ve bu desteği hissetmek beni onurlandırdı” dedi.

“Biz teşkilatlarımıza her zaman güvendik, güvenmeye de devam edeceğiz” diyen AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Münteha Seda Kurtaran, sözlerinde şunları kaydetti:

"Temayül yoklamamız partililerimizin birleştirici gücüyle birlik, beraberlik içerinde ve şenlik havasında geçti. Yoğun bir katılım ve kalabalık vardı. Temayül yoklamamızdaki yoğun katılım AK Parti başarısının asla rastlantı olmadığının en büyük kanıtıdır. Teşkilatımızın gücüdür ki, hep birlikte el ele vererek 13 yılda Türkiye’ye hayal bile edilemeyen başarılar yaşattılar.”

AK PARTİ İZMİR 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MÜNTEHA SEDA KURTARAN, HAFTA SONU GERÇEKLEŞTİRİLEN VE 3 BİNİ AŞKIN TEŞKİLAT MENSUBUNUN OY KULLANDIĞI TEMAYÜL YOKLAMASINDA BÜYÜK İLGİ İLE KARŞILANDI.

AK PARTİ İZMİR 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MÜNTEHA SEDA KURTARAN, HAFTA SONU GERÇEKLEŞTİRİLEN VE 3 BİNİ AŞKIN TEŞKİLAT MENSUBUNUN OY KULLANDIĞI TEMAYÜL YOKLAMASINDA BÜYÜK İLGİ İLE KARŞILANDI.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.