AK Partili Özdağ Manisanın En Başarılı Milletvekili Seçildi

AK Partili Özdağ Manisanın En Başarılı Milletvekili Seçildi

Objective Research Center (ORC) araştırma şirketinin Ege Bölgesinde, 8 bin 250 kişi üzerinde yaptığı dev araştırma sonuçlarına göre Manisa’da ’En Başarı Milletvekili’ yüzde 46.1 ile AK Parti Manisa Mi...

Objective Research Center (ORC) araştırma şirketinin Ege Bölgesinde, 8 bin 250 kişi üzerinde yaptığı dev araştırma sonuçlarına göre Manisa’da ’En Başarı Milletvekili’ yüzde 46.1 ile AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr Selçuk Özdağ oldu.

ORC araştırma şirketinin Ege Bölgesinde, 8 bin 250 kişi üzerinde yaptığı dev araştırma sonuçları açıklandı. Araştırma sonucunda Manisa’da En Başarı Milletvekili yüzde 46.1 ile AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr Selçuk Özdağ olurken seçmenler “Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna yüzde 46.3 ile AK Parti yanıtını verdi. AK Parti’nin hemen arkasında 28.1 ile CHP ikinci, yüzde 17.1 ile MHP üçüncü oldu. Manisa’da en başarılı Milletvekilleri sıralamasında ise yüzde 25.5 ile CHP’li Özgür Özel takip etti. Yanıtlara göre Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’de yüzde 57.4 ile ’En Başarılı Belediye Başkanı’ listesinde yerini koruyarak birinciliğini sürdürdü. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de yüzde 52.5’lik oyuyla Çerçi’yi hemen peşinde yer buldu.

19-25 Haziran 2016 tarihleri arasında Ege Bölgesi’nin 5 ilinde yapılan anketler, yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfen seçilerek bilgisayar destekli telefon görüşmesi yöntemiyle yapıldı. Araştırmada bakanlar ve büyükşehir belediye başkanları değerlendirmeye alınmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.