AK Parti’li Pekgüzel; ‘Kılıçdaroğlu’nun Kazanacak Olmasından Mutluyum’

AK Parti’li Pekgüzel; ‘Kılıçdaroğlu’nun Kazanacak Olmasından Mutluyum’

Yerel seçimlerde Aydın’ın Efeler ilçesi AK Parti Belediye Başkan Adayı olan Yalçın Pekgüzel, CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanacak olmasından mutlu olduğunu belirtti.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

2013 yerel seçimlerinde Aydın’ın merkez Efeler ilçesinde belediye başkan adayı olduğu halde başkanlığı CHP’li Mesut Özakcan’a kaptıran, AK Parti’li Yalçın Pekgüzel, CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanacak olmasından mutlu olduğunu belirtti. Pekgüzel, CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye de destek çıktı.

İnce’nin ‘müthiş bir hatip’ olduğunu öne süren Pekgüzel, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında; “Ben bir AK partili olarak CHP genel başkanlığını Sayın Kılıçdaroğlu'nun kazanacak olmasından ( genel kanaat öyle) çok mutluyum. Muharrem ince müthiş bir hatip. 10 yıl daha iktidardayız” dedi.

"CHP VE MHP KURBAN BAYRAMINDA ORTAK DANAYA GİRSİN"

Pekgüzel’in bu sözleri çok sayıda beğeni alarak paylaşıldı. Paylaşıma yorumlar da eklendi. MHP’li olduğunu yazan Okan Çevik eklediği yorumda CHP ve MHP’ye ilginç bir öneride bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday çıkaran CHP ve MHP’ye göndermede bulunan Okan Çevik, “bende bir MHP’li olarak CHP-MHP çatı kurultayı düzenlensin istiyorum. Hatta kurbanda (Kurban Bayramı’nda) ortak danaya girsinler” yorumunda bulundu.

yalcin-pekguzel-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum