Ak Partili Şengülden Karşı Atak!

Ak Partili Şengül'den Karşı Atak!

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül kendisini eleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na sert tepki göstererek, “Benim hakkında ikide bir ağzına dolamış ne yaptığını biliyoruz diye ithamlarda bulunuyor. Biz de onun neler yaptığın ço

- AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül kendisini eleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na sert tepki göstererek, “Benim hakkında ikide bir ağzına dolamış ne yaptığını biliyoruz diye ithamlarda bulunuyor. Biz de onun neler yaptığın çok iyi biliyoruz. Sözlerini aynen iade ediyorum Yürekli olan elinde belgesi olan çıkar delikanlı gibi ortaya koyar. Sözünün eriysen çık ortaya koy adam gibi nerde ne var yok bizde sana gerekli cevabı verelim” diye konuştu.

Kendine yapılan eleştirilerin arkasına sığınarak bahane üretmeyi alışkanlık halin getirdiğine dikkat çeken Şengül şu açıklamalarda bulundu:

“Eleştirilerimizden ciddi rahatsız oldu canını acıttı. Gerçekler ve doğrular canını acıtıyor. Sürekli arkasına sığındığı hükümet izin vermiyor çalışamıyoruz diyerek kendi beceriksizliğini kapatmaya her şeyi hükümete yıkmaya çalışıyor. Daha öncede belirttim İzmir’in çöp tesisine ihtiyacı var. Ancak Aziz Kocaoğlu’nun geçmişi bu konuda sabıkalı. Çünkü Harmandalı örneği ortada. Yıllardır Aziz Kocaoğlu bu konuda bir şey yapmadığı için herkes Harmandalı'yı örnek alıyor. Her yerin Harmandalı gibi olacağı sanılıyor. Biz bu tesisler yapılmasın demiyoruz. Gizli kapılar arkasında yapılmasın. Seçim zamanı çıkıp vatandaşa vaad verirken, kenti halkla sivil toplum örgütleriyle birlikte yöneteceğiz diye söylüyor. İş icraata gelince kapalı kapılar ardından gizli işler çevirmeye kalkıyor. Sen bu sorunu çözmek istiyorsan alternatif yerleri belirlersin bizde elimizi taşın altına koyarız. Bu yerlerle ilgili kentin dinamikleriyle resmi kurumlar ile görüşürüz en uygun yeri hep birlikte belirleriz. Ama Kocaoğlu kapalı kapılar ardında bir fikrim var diyerek çıkıyor. Bir gün Menemen’e bir gün Yamanlara bir gün Menderes’e çöp tesisi yapıyor” dedi.

Kocaoğlu’nun hükümetin ve bakanların sorunları çözmesini istemediğini ifade eden Şengül” Eğer işlerin çözüldüğünü görür ise İzmir halkı ona neden yapamadın neden beceremedin diye sorar diye sürekli olarak yapılan eleştirileri, hep engellediği algısı oluşturmak için kullanıyor” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.