Ak Partili Şengülden Stad Eleştirilerine Cevap

Ak Partili Şengül'den Stad Eleştirilerine Cevap

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Karşıyaka Stadı’ndaki rant iddialarına cevap vererek, “Evet, burada bir rant var. Bu rant da Karşıyaka Spor Kulübü’ne” dedi.

- AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Karşıyaka Stadı’ndaki rant iddialarına cevap vererek, “Evet, burada bir rant var. Bu rant da Karşıyaka Spor Kulübü’ne” dedi.

Karşıyaka’ya yapılacak stadyumun “Altında başka amaçlar var; orman fidanlığı var” şeklindeki eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını belirten Şengül, “Hiç kimse kıvırmasın ve konuyu saptırmaya kalkmasın. Adam gibi neye karşı çıktığını açıklasın. Öne sürdükleri trafik yoğunluğu ve diğer sebepler asla sorun değil. Konunun uzmanları da bunu söylüyor. Biz stadyum yaparken en ufak bir imar değişikliği yapmadık. Mevcut planlar üzerinden ihale yapıldı. Mevcut planda burası zaten stadyum olarak gözüküyor” diye konuştu.

Türkiye’de ilk kez Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bir kulübe iş yerleri ve sosyal alanlar yaptığına işaret eden Şengül, “Karşıyaka Spor Kulübü, hiç kimseye muhtaç olmadan bu tesisler sayesinde varlığını sürdürecek. Sanırım bundan rahatsız olanlar var” ifadesini kullandı.

AK PARTİLİ ŞENGÜL'DEN STAD ELEŞTİRİLERİNE CEVAP

AK PARTİLİ ŞENGÜL'DEN STAD ELEŞTİRİLERİNE CEVAP

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.