Ak Partili Turgut Tek Hayalini Açıkladı

Ak Parti'li Turgut Tek Hayalini Açıkladı

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Mediha Turgut, tek hayalinin Aydın için çalışıp Aydın’a hizmet etmek olduğunu söyledi.

– AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Mediha Turgut, tek hayalinin Aydın için çalışıp Aydın’a hizmet etmek olduğunu söyledi.

Görevi devraldıktan sonra açıklama yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, kendisini tanıttı. 1976 Aydın Nazilli doğumlu olduğunu ilk ,orta ve lise eğitimimi Nazillli'de tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü mezun olduğunu belirten Turgut, “Evli ve biri 18 diğeri 15 yaşlarında 2 erkek çocuk annesiyim. Aydın’ı çok sevmem ve Aydınlı olmam sebebiyle evlendikten kısa bir süre sonra Aydın’a yerleştim. Tek hayalim Aydın için çalışıp Aydın’a hizmet etmekti. Bu sebeple özel öğretim kurumlarında öğretmenlik yaparak çalışma hayatıma başladım. Akabinde biyolog olarak incir-zeytinyağı işleme fabrikasında sorumlu yöneticilik görevinde bulundum. 2012 yılı il kadın kolları kongresiyle AK Parti ailesiyle tanıştım. İki yıldır da kadın kolları yürütme kurulunda aktif olarak görev yapmaktayım. Yöresel ürünler üzerine gıda üretimi yapan bir işletme ve toptan-parakende Tıbbi Malzeme satışı yapan iki firma sahibiyim” dedi.

“ONURE OLDUM”

Kendisinin İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanmasının ve bu görevin Genel Merkez tarafından uygun görülmesinin kendisini onure ettiğini belirten Mediha Turgut, “İl Kadın Kolları Başkanımızın istifasıyla devam eden süreçte Genel Merkez kadın kolları başkanlığının atamasıyla kongre sürecine kadar vekaleten görevlendirme yapılmıştır. Genel Merkez tarafından uygun görülüp görevlendirilmek beni fazlasıyla onura etti. İnşallah kongre sürecinden sonra da çalışmalarımıza yeni bir yapılanma ile devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.