Ak Partili Uğur Aydemir: "2 Ay Sonra Gibi Bir Sürede Referanduma Gidilecek"

Ak Partili Uğur Aydemir: "2 Ay Sonra Gibi Bir Sürede Referanduma Gidilecek"

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "Birileri tutturmuş rejim değişikli yapılacakmış, sistem değişikliği yapılacakmış, bunlar değişmeye...

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "Birileri tutturmuş rejim değişikli yapılacakmış, sistem değişikliği yapılacakmış, bunlar değişmeyecek, sadece iki başlılık olmayacak. İnşallah önümüzdeki hafta bütçe görüşmeleri olacak, ardından ay sonu itibari ile çalışmalar tamamlanıp ardından meclise götürülecek. 2 ay sonra gibi bir sürede referanduma gidilecek" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Manisa’nın Selendi ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, büyükşehir ve ilçe meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partililer tarafından karşılanan AK Partili Aydemir, parti binasında partililer ile bir araya gelerek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz sürecinde AK Parti üzerine oyunlar oynandığını aktaran Aydemir, "Cenab-ı Allah sizlerin duası, halkımızın beraberliği sayesinde şer güçleri sevindirmedi. Çok şeyler hayal etmişler, her şeyi hazırlamışlar ancak halkımızı düşünememişler. Halkımızın sokağa çıkacağını planlayamamışlar. 15 Temmuz’da tanklarla, tüfeklerle, uçaklarla meclisi bombaladılar, kurşun sıktılar, ancak halkımızın sokağa çıkıp tankların önüne yatacağının düşünememişler. Bu da halkın bize olan güvenidir. Şimdi de ekonomi olarak bitirmeye çalışıyorlar. Bizim bunlarla uğraşacak zamanımız yok. Biz işimize bakacağız" dedi.

Terör örgütü PKK yandaşları ve yataklık yapanlarla mücadelelerinin sürdüğünü ifade eden Aydemir, "Kim olursa olsun cezalarını çekecekler. Terörün kökü kazınacak. Gerekirse bu vatan için bizler de şehit olmaya hazırız. Bu vatan tek, tek bayrağımız var. Bu vatanı asla böldürtmeyeceğiz." diye konuştu.

"İki başlılık olmayacak"

Anayasa değişikliği süreciyle ilgili bilgi veren Aydemir, şöyle konuştu:

"Birileri tutturmuş rejim değişikli yapılacakmış, sistem değişikliği yapılacakmış, bunlar değişmeyecek sadece iki başlılık olmayacak. Bir köyde tek muhtar var, oda başkanları tek, belediye başkanı tek, onun için 21. yüzyıl Türkiye’si için başkanlık sistemi olması lazım. İnşallah önümüzdeki hafta bütçe görüşmeleri olacak, ardından ay sonu itibari ile çalışmalar tamamlanıp ardından meclise götürülecek. 2 ay sonra gibi bir sürede referanduma gidilecek. Bu çalışmalarda büyüyen Türkiye’nin gelişmesine her türlü desteği veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum."

Aydemir, parti binasının ardından Eylül ayında hizmete açılan Selendi Devlet Hastanesini ziyaret etti. İlçe Hasta ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Emine Akarsu’dan bilgi alan Aydemir, daha sonra hasta ziyareti yaptı. Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Tosun’u da makamında ziyaret eden Aydemir, burada diğer oda başkanları Servet Akyıldız, Şükrü Filik ile görüşerek ilçe programını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.