AK Parti’nin Efeler belediye başkan aday adayları bir araya geldi

AK Parti’nin Efeler belediye başkan aday adayları bir araya geldi

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Efeler belediye başkan aday adayları ile temayülde oy kullanacak olan ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerini bir araya getirdi.

AK Parti Efeler Belediye Başkan aday adayları bir süredir ilçelerde tanıtım için yaptıkları koşuşturmanın ardından Pazar günü Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak temayül yoklaması öncesi bir araya geldi.

Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı’nın başkanlığında ilçe binasında gerçekleşen toplantıya aday adayları Ahmet Özsoy, Hüseyin Aksu, İsmail Hakkı Eser, Mehmet Sabuncu, Oğuz Kendirlioğlu, Seda Kanat’ın yanı sıra aday adayları için temayülde oy kullanacak olan ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Temayül de oy kullanacak diğer mahalle başkanları, belediye meclis üyeleri ve daha önce görev yapmış ilçe başkanlarıyla da aday adayları ile buluşturmaya devam edeceklerini Kaydeden AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı şunları söyledi:

“Bizler biliyoruz ki her seçim bir kıyastır. Ehliyet, liyakat, tevazu, adalet ve millete sadakat sahibi tüm aday adaylarımızı temayülde oy kullanacak olan hazuruna vicdan terazilerinde ve sorumlulukları içerisinde genel merkezimize ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” bir şekilde iradelerinin gerçekleşmesini sağlıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci yöneterek hem Efeler ilçemiz hem Büyükşehir Belediyemize AK Parti Belediyecilik anlayışı ile buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız.”

resim--(1)-003.jpgresim--(2)-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum