Akağaç ve Abbasoğlu şehit ailesini ziyaret etti

Akağaç ve Abbasoğlu şehit ailesini ziyaret etti

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde 1999 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Yaşar Yıldız’ın babası Yaşar Yıldız’ı Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç ve Kayma...

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde 1999 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Yaşar Yıldız’ın babası Yaşar Yıldız’ı Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç ve Kaymakam Abbasoğlu ziyaret etti.

İlçeye bağlı Hamurköy’de yaşayan Şehit babası Yaşar Yıldız’a yapılan ziyarette konuşan Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, yaptığı açıklamada, ’’Dünyada en büyük acı belki de evlat acısıdır. Acı olduğu kadar büyük de bir gururdur. Vatan uğruna can vererek şehadet şerbetinden içmek herkese nasip olmaz. Dumlupınar ilçemiz zaten 137 bin şehidi ile bu vatan için büyük bedeller ödemiş ve kurtuluş savaşının en önemli cephesi olmuştur. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi ve Hamurköy’lü şehidimiz Yaşar Yıldız’ı rahmet ve şükranla anıyor yakınlarına sabır diliyorum’’ dedi.

Şehit Yaşar Yıldız’ın Babası Yaşar Yıldız, yaptığı açıklamada, ’’Görevine yeni başlayan ve hemen bizi ziyaret eden Belediye Başkanıma ve her zaman bizlerin yanında olan çok değerli Kaymakamım Abdulkerem Abbasoğluna teşekkür ediyorum. Devletimiz her zaman bizlerin yanında. Allah onlardan razı olsun’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.